Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boş yere çektiği şuttan daha kötüsü vardi kontra yedik 3. bölgede yaptığı basit bir top kaybı sonrası. abdülün ceza sahasında düşüp penaltı istediği pozisyon olabilir.
Konsantre oldugu zaman ciddi fark yaratiyor ama bizim ligi cok iplemedigi icin defansa önem vermiyor gibi. Oyunu onun üstünden kuruyoruz gibi görünüyor defanstan. Cok iyi cikislari var.

Konsantre oldugu zaman ciddi fark yaratiyor ama bizim ligi cok iplemedigi icin defansa önem vermiyor gibi. Oyunu onun üstünden kuruyoruz gibi görünüyor defanstan. Cok iyi cikislari var.
kafası çalışıyor da ayakları kafasına yetemiyor gibi geldi bana. fiziksel olarak iyi olmamasından kaynaklı da olabilir. zamanla anlarız bekleyelim bakalım.

knzkmzzn.jpg

Fatih hocanin yedek kulübeyi adam etmesi önemli. Su adamlardan ne kadar fazla gönderilirse okadar iyi

Son düzenleme:
Her zamanki gibi çok çok kötü ilk yarılardan biri. Boşa giden desek daha doğru olur.

Bu takimi birazda anadolu takimlarina karsi hazirlasan diyorum. Sampiyonluk anadolu takimlarini yenmekten geciyor. Ama sen bunlari onemsemiyorsun. Calismaktan keyif almiyorsan git emekli ol o zaman. Habire puan kaybediyoruz boyle maclarda. Uzerine calismiyorsun rakiplerin. Bir turlu cozemiyoruz.

Önde pres yapmalıyız hoca her an hata yapacak gibiler. Basın şunlara bekliyoruz mal gibi

Ben şunu anlamıyorum. Sıkışık fikstürden bahsediyosun 2 maçtır aynı takımla çıkıyosun.

---------Muslera-----
Yedlin---Nelsson---Alpaslan---PVA
-------Taylan------
Feghouli---Morutan--Cicaldau---Halil
----------Mohammed-----

Böyle başlayamaz mıydık ?

Morutan ve Feg bence iyi anlaşırdı ama, yine de sen bilirsin hoca.

bu zatı desteklemeye devam edin ergenler 1 maçla 4 senelik rezil futbolu unutmuştunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt