Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. yarıya başlayan 11'i en başta başlatsa maçı almıştık. Bu takımın aynı 11'le Perşembe-Pazar oynayacak kapasitesi yok kabul etseniz de etmeseniz de.

ocak ayını görürse sürpriz olur benim için. başkalarının takımı önemli maç kazanınca vitesi arttırmaya başlar terimin takımları havlu atıyor. geçen 2 sezonda da fener galibiyetleri sonrası havluyu attı lige. çok enteresan bi t.direktör ve takımı da kendisi gibi enteresan

takım yorgun der bahane hazır. 20 yaşında adam da 35 yaşında adam da oynasa futbol aynı futbol aynı yavaşlıkta aynı iğrençlikte. bu takım terim gitmeden düzelmez ki gitse bile düzelmesi zaman alır.

Tebrikler lig bitti. Italyanca konus sen

Transferleri vs. bekledim ama, sezon başlangıcındaki düşüncelerim hala sabit. İlk 3 çok çok zor. Kaliteyi/taktiği vs. geçtim bir bütünlük yok. Yedek bek oyuncular vs. rezil durumda ki, bekler bizim oyunumuzun ana parçalarından biri. Genç yeteneğini ( Mahmut Keskin ) gönderip sol bekini sağ bek yapmak zorunda kalıyorsun. Kadro planlaması vs. de hikaye, her şey hikaye. Olan potansiyelli genç yeteneklere olacak. Taraftarın asıl sahip çıkması gereken bu çocuklar olmalı. Geriye kalan herkes her an gidip gelebilir.

2-0 dan mac ver. Son dakika mac ver. Bir degil, 5 degil. Hakikaten bu adamin bir seyler yapilandirdigina kim inanir?

Ben taktik maktik anlamam. Bilmem. Sebep sonuç umurumda değil. Oyun seyretmek istiyorum. Yoksa üç puan istiyorum. Bu işkenceyi çekmek zorunda değilim. 10 saniye topu tutamıyoruz ayağımızda.

Hocam maç sonu röportajında maçın ikinci yarısında belli bir bölümde iyi oynadığımızı bunu 90dkya yayacağımızı söyler misin

Ben eleştirmekten bıktım artık hiçbir şey demicem. Nasıl olsa savunanlar savunacak birseyler bulurlar yine. Ya da twitter da tag açılır.

Seni seven biri olarak git artık gerçekten

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 yıldır takımın başında hala 3 yıl daha istiyor oldu paşam. her geçen sene daha kötüye nasıl gidebilir bi takım gerçekten tebrik etmek lazım hocayı

Gelde fıttırma, 3 sezon her maç 80 dk değişmez. Şimdi oyun bozuyor devrede lanet olsun be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt