Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esas hatası 3 gün evvel Lazio maçında ciddi efor gösteren takımı aynen sahaya sürmesidir

10 yaşındaki çocuğa sorsan o bile bilir rotasyon gerektiğini

Haydi orada hata yaptı diyelim

Maç içinde değişik fanteziler neden deniyor

Mesela Yedlin'i çıkarıp 3'lü defansa dönmeyi neden düşünmüyor

Sol beki sağ beke çekmek nedir arkadaş

Bu nasıl bir kafa yapısı

Dön 3'lüye koy Assuncao'yu defansın önüne

Şu ana kadar kaybedilen bütün puanlar yetersiz teknik kadrodan kaynaklanıyor

Daha ötesi yok

Fatih Terim: "Sahanın içinde 30. dakikada Yedlin geri pas atınca yuhalandı. Bunu anlamadım. Ömer'e küfürler, Babel'e yuhlar... Ne oluyor? Sosyal medyada herkes antrenör anladık ama biz bu oyuncuları kazanamayız. Emre Akbaba bu yüzden gitti."

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
vah vah büyük kayıp
ftye kalsa hala akbaba oynatacaktı yuh

Kişisel sebeplerden dolayı onyekuru gibi bir adamı almadı takıma. Babel yerine girse fenamı olurdu ? Ama yok kendisi herşeyin en iyisini bilir.

Fatih Terim: "Sahanın içinde 30. dakikada Yedlin geri pas atınca yuhalandı. Bunu anlamadım. Ömer'e küfürler, Babel'e yuhlar... Ne oluyor? Sosyal medyada herkes antrenör anladık ama biz bu oyuncuları kazanamayız. Emre Akbaba bu yüzden gitti."

vah vah büyük kayıp

Emre Akbaba: Hocam, sosyal medyada beni eleştirmişler de ben gidebilir miyim?
Terim: Güle güle.

Hocanın pres futbolundan kastı tüm takımı kafası kesik tavuk gibi koşturmakmış. Yeni yüzyılda topu koşturanlar işi bitiriyor ama onun aklı fikri hala 90 larda. Bu şekilde olmaz bu iş topa hakim olacaksın.

Bu işler nereye gidiyor?

Hakikaten hocam bu işler nereye gidiyor? 3 senedir 2 maç iyi 15 maç kötü olmayı sen nasıl beceriyorsun? Taraftarla dalga mı geçiyorsunuz, utanmasanız taraftar yüzünden yenildik filan diyeceksiniz. Senin ismin Fatih Terim olduysa Galatasaray camiası o noktalara getirdi, herkes önce bir haddini bilecek. O koltuğa bu taraftar sayesinde oturdun, bu açıklamaların filan rezalet ötesi.Açıklamaları içinde demiş ki takımın yorgun olacağını tahmin etmedim, yapamadım edemedim. 3 senedir takımın başındasın takımın hangi pozizyonda hangi halde olacağını biliyorsun dalga geçer gibi yeni yetme antrenörler gibi açıklama yapıyorsun.

Hataların 1 değil 2 değil kaç oldu, gitmek mi istiyorsun yol mu yapıyorsun anlamadım.

Hoca sistem değişikliği yap, şu tembel hantal pas oyunundan vazgeç, dizilişi falan değiştir, oyuncuların özelliklerine uygun bir taktik belirle. Olmuyor bu şekilde olmaz bu takımla

E_pTHQLWYAU6RZE

Yarın kulübün çaycısı takımın başına gelse daha faydalı olur, en azından sahadaki adamları negatif etkilemez.

Belhanda’sı Akbaba’sı bitti, Arda’sı Babel’i başladı. Daha sahaya olumlu yansıyan değişikliğini göremedik. Kasımpaşa, Trabzon ve Alanya maçlarında kaybedilen puanlar hocaya yazar.

İki senedir bunun yaptıklarını başka hocalar yapsaydı, en az 2-3 hoca değiştirirdik. Biatçıları yeri göğü inletirdi FT, FT diye.

yaptirdigi nelsson transferi yabanci siniri acisindan cok mantiksiz görünüyor. ne yaparsan yap o 1 yerliyi kaleye veya stopere monte etmemiz gerekiyordu. oyuncunun kalitesini gectim, pasaporttan dolayi 3 tercih yapmamiz gerekiyor ve defansta full yabanci oynatmak elimizi kolumuzu bagliyor.

vah vah büyük kayıp

Şaka bir yana, Emre gerçekten bu nedenle gittiyse eğer kendisine olan saygım bir kat daha arttı. Taraftar tarafından istenmediğinin farkında, az süre buluyor ve bulduğu sürelerde de etkili değil. Sürekli oynayabileceği bir takımı tercih etmesi saygı duyulası bir hareket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt