Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki yıldır sana ağzımı açmadım.
yeter hoca... bu yıl sahada bir oyun görelim, taktik - disiplin görelim, gençler gelişsin oyunumuz otursun, şampiyon olmayalım dedik.

biz daha ne diyelim? 4 senedir ne oynuyor lan bu takım. 20 maçta bir twitterda defanstan pasla çıktığımız bir pozisyonu izlemek için mi takip edeceğiz?

200 kere söyledik, pas oyunu pahalıdır elindeki oyuncuların profiline uygun bir oyun tarzına geç diye. en iyi bildiğin işi yap, pozisyon oyununa dön, pres yaptır..

city 1 milyar € bütçeyle zar zor oynattığı oyunu 100 milyonluk takımla mı oynatacaksın?

neyin şovunu yapıyorsun, kime neyi ispatlayacaksın? YETER.......

Hoca hiç farklı bir şey denemez oldun biraz formasyon değiştir abi farklı şeyler dene. Keremi yedek bırakmayı dene mesela çift forvet koy halili geri çek bağlantı oyuncu olarak kullan ne bileyim orta sahayı daha agresif kullan, gerçekten bıktım pas oyunundan

bugün bunlar icin yaptigim masrafla 2 tane eskort cagirip gecemi gündüz edebilirdim ve en azindan mutlu olurdum

ama yok onun yerine gidis gelis 6 saat yol ve üstüne bu b.ktan ftballi cektim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ne bahtsiz adamsin denk geldigin lanet maca bak yav. 3 gün önceki Lazio macina niye gitmedin de buna gittin.

Ne bahtsiz adamsin denk geldigin lanet maca bak yav. 3 gün önceki Lazio macina niye gitmedin de buna gittin.
onun saati kötüydü aga be

alanya maci icin uyku düzenimi bozmak zorunda kalmadim

lazio macina gitmis olsaydim gece 2-3 gibi varirdim eve

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hoca Babeli de alda git bak vallaha başka bişey istemiyorum.Benim gibi terimciyi bile ne hale getirdin yeter yav.

Bu kadar inat olmaya gerek var mi be hocam ? Simdi babeli Ömer'i feghouliyi alinca, bize sabredin deme. Biz onlara cok fazla sabrettik bile.

Reis Hoca son iki senedir o kadar boş konuşuyor ki yerinde başka biri olsa şimdiye çoktan kovulmuştu.Kadroyu gençleştiriyoruz sabredin diyor uğruna rizeyle federasyonla hatta siyasilerle de kavga ettiğimiz Oğulcan'ı oyuna almıyor gidiyor totosunun kılları ağarmış babeli sokuyor.Ondan sonra taraftar ıslıklar tabi çünkü sana güveni kalmadı taraftarın yaptığın işlerin izah edilir yanı yok.

Yedlin ıslıklanmayı hak etmedi bence de ama Terim neden oyundan çıkardı? Hücumda aksadığı için mi yoksa taraftar ıslıkladı diye mi? Her halükarda adamı çıkarmış olması, yerine sol ayaklı PVA'yı koyması büyük hata taktik olarak. Ayrıca adamın motivasyonu daha da düşmüştür. Taraftar futbolcuyu zaten ıslıklamış, bir de sen adamı oyundan alıp yerine sol bek koyuyorsun.

Eğer bu kadar liyakatsız teknik ekibe ve analiz ekibine sahip olmamızda, parasını kendisinin ödemesinin payı varsa sistem değiştirilsin.

Gerçekten bu takım Floryada bu denli kalitesizliği haketmiyor.

Asıl tehlike ve kaos daha başlamadı.Arda efendi dönsün de o zaman buralar yangın yeri olacak.Çünkü Sir Fatih Terim Babel ve Arda ikilisinden inanılmaz şeyler bekliyor.
Dönsün de Babel gireceğine Arda girsin yav. O Babel'in ikinci lig topçusu gibi boyalı kafasını 4. hakemin yanında görünce çıldırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt