Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berbat bir teknik direktör.

Artık performans falan demiyorum.

Alpaslan, Taylan, Muslera ve türevleri ile defans ve kale önünde pas oyunu yapan tavuk kadar akıllı bir futbol sistemi…

Senelerdir defanstan çıkıştaki berbatlığı ve yanlışları yazıyorum. Bir gram gelişme YOK.

Senelerdir defanstaki berbat adam ve alan alışları yazıyorum. Bir gram gelişme YOK.

Yeter artık!

Yaw rotasyon yapacaksan Marsilya macindan once yap. Bu ne abi yaw

E_6EesbVcAM0-VU

Hiç hocayı eleştirmeyin yoksa kızarlar. Çünkü hocanın hatası yok. Zaten maç sonu hoca da suçu taraftara atar. Taraftar yüzünden takım oynayamadı.

Defolup git artik allahın cezasi. Sirk yaptin takimi seni allah ne bilirse öyle yapsın. Utanıyorum senden. Yoldan geçen bir herifi getirsek senden iyi oynatma ihtimali var.

Anakonda gibisin boguyorsun bizi. Dalga geçiyorsun taraftarla defolup gitmemi dört gözle bekleyeceğim. Dahada beter yap takımı. Bukadar kafi değildir senin icin. iğreniyorum senden be. Ulan hep aynı saçma oyun. Yetti lan artık yetti birak yakamizi

rotasyon faydali gelmis gibi

Futbol, taktik, teknik fukarası. Yazık aldığın milyon eurolara. O paraların vebali senin ve seni orada hoca (!) diye tutanın boynunda.

Dedeye sahip çıkalım. Dedem olmasa babamız kimdi bilemezdik.

Şaka maka dunyanin en kötü tdsi. Eylülde sezon bitti mayısa kadar pinpon izleyelim.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bıktık yav bıktık

2 senedir diyoruz feguli,babel,ömer,arda filan bunlarla yola çıkılmaz hadi mecbur kaldın oynatılmaz yav. Eksik kal gene oynatma bu çöpleri. Kaçıncı puna kaybı takımı sahada 10 kişi oynatıyorlat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt