Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E_6EesbVcAM0-VU
Buz kovasi yok mu

Yönetimi bahane ettin, elindeki kadroyu bahane ettin, TFF 'sini Mhk 'sını bahane ettin, transfer yapılmıyor olmasını bahane ettin. Yönetim de değişti kadro da baştan aşağı değişti aynı başarısızlık devam ediyor

Suçu ne zaman kendinde arıyacaksın merak ediyorum, bir tek sen sabit kalıyorsun çünkü

Bırak artik Bırak yeter be yeter bıktırdın

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sok lan Babelide pastanin uzerine cila yap omeride onun ustune sokki keyiften nirvanaya ulasasin

Ligde anca otur sen. Lazio maçında İtalyanlara şov yapıcam diye zıp zıp zıplıyordun.

Anca şov yap.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel bir şekilde, yaptıklarına saygım var diye diyorum, gidermisin hocam, lütfen istifa artık.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Artik her rakip kolayca üstünlük kuruyor bize. Bize yazik sana da yaziklar olsun hoca.

İstifa mı? Komik olmayın. 5 bile yesek maçtan sonra hiç bir şey olmamış gibi futbol dışında her şeyi konuşup yoluna devam eder. Bu arada biz 4 yıldır bu adamın bu takıma bir şey katmadığını söylerken bize kuduz gibi saldıran yaratıklar bu durumun sorumlusudur.

vallahi futbolcuları pek eleştirmemeye çalışacağım ya bu hoca takımın başında olduğu sürece. çünkü biliyorum ki sövdüğümüz o oyuncular rakiplerimizde olsa çoğu bize karşı fark yaratır burda ki halinden kat kat iyi oynar. eleştirilmesi gereken tek isim bence, babeller feghouliler falan hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt