- 3 Temmuz 2012
- 139.910
- 88.168
- 5.338
kim gelirse gelsin taraftar hertürlü yeni gelene baskı yapacakKeşke istifa etse. Yönetim görevden alırsa yeni hocanın üstünde baskı olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim gelirse gelsin taraftar hertürlü yeni gelene baskı yapacakKeşke istifa etse. Yönetim görevden alırsa yeni hocanın üstünde baskı olacak.
Ronaldonun kapaklarini izleriz rengimSezon zaten çöpe gidecekti de daha eylül ayındayız lan. Mayısa kadar premier lig takip ederiz artık.
Bilgisiz demiyorum , o sistemi düzgün kurabilecek kadar bilgili değil diyorum. Guardiola deha yahu sen nere o nere.Sen bilgisiz mi diyorsun hocama
evet olacak ama kendi bırakırsa baskı ciddi şekilde azalır.kim gelirse gelsin taraftar hertürlü yeni gelene baskı yapacak
ftden kurtulmanın tek yolu kendisinin artık tdligi bırakmasıdırevet olacak ama kendi bırakırsa baskı ciddi şekilde azalır.
Tek kisiyle sınırlı kalmaz fatih hoca. Kloop guardiola ikilisinin birlesiminden yeni bi sistem cikaracaktir ortaya. Sabredelim derim ustadBilgisiz demiyorum , o sistemi düzgün kurabilecek kadar bilgili değil diyorum. Guardiola deha yahu sen nere o nere.
Kovulmalı anca bu içimi soguturtopculari kafa olarak bitiriyor. alanya macinda yorgunluga ikna etti takimi bu macta da eksik oldugumuza. rahat bir kafayla maca ciksak bu kadroyla bile rahat gelebilirdik
ftden kurtulmanın tek yolu kendisinin artık tdligi bırakmasıdır