Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiğimiz noktada berbat bir teknik direktör olmuş durumda.

3-0 yenilmişsin. Rezalet futbol oynamışsın. Rakip takımın futbolcularının kafalarını, yanaklarını okşuyorsun maç bitiminde.

Tekniğin, taktiğin, hiç bir şeyin yok.

Eskiden hırsın vardı. O da yok.

7’lik takıma 2’lik futbol oynatıyorsun. Net zararsın.

Maalesef Burak Elmas’tan ötürü minimum 1-2 yıl daha seni izlemek zorunda kalacağız.

Üzüldüğüm nokta kaçacak şampiyonluk değil, bu genç ve güzel kadronun senin elinde berbat seviyeye gelecek oluşu.

Şu iğrenç ligdeki inanılmaz kötü takımlara karşı bunca yatırımdan sonra bu futbolu oynatmak bir utanç kaynağıdır.

istifa etmesi mümkün değil de... İstifa etse bile başkan kabul etmez.. Hocamızın yanındayız der.. 3-5 hafta daha bizi kangren eder.. sonra hocamızla yollarımızı ayırdık mesajı.. Sezonun kapanışı..

Son macin olmustur insallah.Bir daha kulubun kapisinin onunden gecme rezil herif.Seni kovacak bi yonetim yok bari kendi onurunla istifa et.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligdeki bütün takımlar ve hocalar ezberlemiş bizim şu Lanet olası ''Pas'' sistemini.Adamlar biliyor ki top musleraya gelince yanındaki stoperlerden birine verecek stoperin birini boş bırakıyorlar şok baskı yapıp hata yapmaya zorluyorlar.Ya stoper hata yapıyor ya da geri pas veriyor muslera hata yapıyor.Hala ısrarla uzun top attırmıyor ona göre sistem yapmıyorsun hoca sen emekli ol git torun torba sev Vallaha Billaha Tillaha bu işin sonu kötü bitecek yoksa.Stad da ultraslan da kurtaramaz seni

4 sene yaa

Koskoca 4 sene

Şampiyon olduğumuz sezonlarda bile rezil bir oyun anlayışı

4 senedir bir türlü düzelmeyen hatta daha da kötüye giden bir futbol anlayışı

4 senedir bir türlü düzelmeyen hatta bırak düzelmeyi daha da artarak devam eden bireysel hatalar

4 senedir yapılan hatalı transferler

4 senedir yapılan yanlış kadro mühendislikleri

4 senedir devam eden adaletsiz forma dağıtımı

Bu örnekler daha da artarak devam eder ama ben artık çok yoruldum

Lütfen kovulsun bu adam

Fatih Terim 'in 2. dönemi ve bu dönemi bire bir benzemiyor mu ? sadece burda zülum çok daha uzun süre devam ediyor aradaki tek fark o. Ben korkarım ki Fatih Terim 'de Şenol Güneş gibi kovulmadığı sürece bırakıp gitmeyecek daha çoook rezil edecek bizi

Şenol Güneş gibi Fatih Terim 'de artık yaşlandığının devrinin geçtiğinin farkında Milli takım kapısı da kapandığı için artık hiçbir üst düzey takımı çalıştıramayacağını da biliyor Galatasaray 'ın başında gittiği yere kadar gidecek belli ki

Fatih Terim 'in istifa edip gidecek kadar cesur olduğuna inanmıyorum, rezilliklerine yenilerini de ekleyecektir şüphesiz

Sözde pas oyununa devam et hocam. Aynen böyle devam et!

İstifa falan etmez boşuna beklemeyin ancak taraftar ayaklanırsa oda çok zor biatçi yalakalar olduğu sürece

Bunak yenikoy kasabini bala gte yenip bi de italyanca konuşunca gerçeklikten kopan saf taraftarları 3 günde kendine getirdi. Terimin takimi iyi oynamışsa veya oynamış görünmusse rakibin malligindandir. Yoksa dünyadaki herhangi bir tdye üstünlük sağlayacak çapı yok.

Tudor'un hazır kadrosuna konup şampiyon oldu kadro mühendisliğini kendisi yapmaya kalkınca sıçıp batırdı!

Diyecek söz yok ne diyelim artık bilemiyorum. Burda en az 100 kere ben yazdım benden başka belki 1000 kişi yazdı, hoca oynatmaya çalıştığı oyun için yeterli teknik birikime sahip değil, aynı şekilde kullandığı oyuncular da yeterli teknik ve fizik kapasiteye sahip değil. Herhangi bir takımın bile bakın dikkat edin lütfen herhangi bir oyuncunun önde tek kişilik pres yapması bile oyun kurulamaması için geçerli bir sebep bizim için.

Çok acı istifa etmeyecek ama biz günden güne daha kötü olacağız. Aklıma Mustafa Sarplı, Barış Özbekli sezon geliyor Allah muhafaza.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öncelikle maçı izlemedim. Onun yerine spor salonuna gitmek daha cazip geldi !

Neyse.. Bu forumda beni iyi/kötü bilen arkadaşlar vardır. Ve anımsayacaklardır ki sıkı bir Fatih Terim fanboyluğu/hayranlığı yapardım. Olay hocayı o çok seviyor, bu az seviyor da değil. Olay şu ki, bir canlıyı bu kadar takıntılı hale getirip körü körüne her şeye bakmamak gerektiğini anladım. Her insan elbet hata veya hatalar yapacaktır ama, bu göz göre göre gerçekten uçuruma gidilen bir durum/vaziyet. Hoca hocalıktan çıkmış, tamamen demagoji yapıyor. Ben kendi şahsım adına biraz kopukluk hissediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Maçı da izleyemediğim için yorum yapamayacağım. Büyük ihtimalle yine sadece pas yapmışızdır ve topu ileriye zor taşımışızdır, taşıyamamışızdır.

İstifa etmesi için 2-3 maç daha kaybedeceğiz, sonra başkan kabul etmeyecek, sonra 2 maç daha yenileceğiz taraftar malesef küfür kıyamet gönderecek, halbuki hiç arzu etmem bu şekilde ayrılmasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt