Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Desene yedlinin el pozisyonunda elini indirecek olanda taraftar diye
20918.webp

Yeterli olmadığı için gönderdiğin Emrah Başsan'lı takımdan 3 yememek için 3 yıl mı lazım hoca çık anlat

Daha önce de yazmıştım. Gergin yapısı, buna ek aldığı garip kararlar net bir şekilde oyuncuları olumsuz etkiliyor. Takımın kötü olduğuna zerre inanmıyorum. Ortada mental anlamda çok zayıf bir yapı var. En küçük durumlardan bile olağanüstü etkilenerek zarar görüyoruz.

Az sabir. 400 pas yaptik bugun 400. Dile kolay!! Daha gunler once Sarri pas futbolumuz karsisinda diz coktu. Pas futbolu diyince akla gs ve terim geliyor artik. Stoperler ve kalecimiz arasindaki pas sayisini 1800'lere cikardigimizda kayserispor gibi avrupa futbolunun onde gelen ekiplerine karsi daha az goller yiyecegiz.

Takımdaki bu gevşeklik kabul edilemez puanı geçtim 1 golün bile ne kadar önemli olduğunu geçen yıl gördük
Averajla şampiyonluk kaybettik biz ya

Şampiyonluk sezonları dahi güzel oyun oynattığı maç bir elin parmağını geçmez her defasında acaba olur mu diyorum da yok hoca bitmiş. Temmuz ayında açtık takvimi bi de 3 ay olmuş düzgün bir oyun yok. 2 senedir her maç çıkan farklı 11i geçiyorum

1 tane tıpası yiyen gazeteci var mı ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' diye soracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt