Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tespitin doğru fakat tahminin yanlış bence. Parayı memnuniyetle kabul edecektir. Fakat gönderilmeyi egosuna yediremez kaldıki Terim'in egosu Galatasaray'dan büyüktür.
Her halükarda bir devrin sonu geliyor !
Futbolun basit ilkelerinden sorun yaratmayı başaran bir egoya sahip

Sabırla bu sezonun bitmesini bekleyeceğiz gibi duruyor. Artık söyleyecek birşey kalmadı. Inatla yaptığı hataları tekrar ediyor. Bakalım taraftar tepkisi hangi maçın sonunda başlayacak. Transfer sürecinde, bu sezon için olan heyecanımı bir kaç hafta içinde yerle bir etmeyi başardı, sağolsun.

Sahada zeki çocuklar var
Futbolu bilen
Ve seçimleride görüyorlar
Arkasını toplayacak türklerde yok
Muslera,arda ile barınma şansı çok az
Hocanın fişini ne taraftar ne başgam bu çocuklar çekecek
Bile bile ölüme gönderen gondor (?)vekilharcına döndü herif iyice 🥴

Son düzenleme:
Sevdiğim bir Çin atasözü aklıma geldi. Tribünler seni istifaya cagiriyorsa korkma aptal yönetimler sana sahip çıkar, tribünler yonetimi istifaya çağırmaya başladıysa işte o zaman iş aramaya başla.
Çinliler doğru söylemiş. Ama ben Terim in tepkisini merak ediyorum en çok.

Sevdiğim bir Çin atasözü aklıma geldi. Tribünler seni istifaya cagiriyorsa korkma aptal yönetimler sana sahip çıkar, tribünler yonetimi istifaya çağırmaya başladıysa işte o zaman iş aramaya başla.
Bu söz Terim'i kapsamıyor malesef kendisi başkanlar üstü bir konumda birnevi kulübün sahibi gibi. Öyle gibi davranıyor.

takimin her bölgesi en az 2 kere degismis durumda

ona ragmen bu b.ktan oyun devam ediyor

ocak ayinda nereyi degistirecekmis acaba

korkudan kimse cikip soramiyor bunlari

ayni malum sahista oldugu gibi

Üzülüyorum çöp olmak uzere devam ettikce..Efsane uzatmalari oynuyo

sözde pas oyunu ile cikacagiz, defansla orta saha arasinda rahat bir 30 metre bosluk olusuyor, o sekilde nasil olacaksa pas oyunu

su anda muhammetin tüm sülalesine sövüyordu

halilde koltugundan bile kalkmamistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt