Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Göztepe kalecisi ile Morutan'a dua et. Sadece haftayı kurtardın, değişen bir şey yok. Onurlu davran istifanı ver.

Hoca en büyük teşekkürü İrfancan’a etmeli. O olmasaydı gol atabileceğimizi zannetmiyorum.

Dalga geçiyor sanırım başka açıklaması yok şu oyunu beğenen adam futboldan anlamıyordur.Gönül verdiğimiz takımın maçı olmasa katlanılacak iş değil.

adamın beğendiği futbol bu, üstü yok yani. vizyon bu

"açıkçası çok mutluyum. daha önce hak ettiğimiz 3 puanları alamadık ama bugün zor da olsa aldık. oyunu baştan sona kontrol altında tuttuk diyebilirim. ikinci yarı göztepe'nin topla oynadığı bölümde pozisyona da girdik. ilk yarı zaten bir tane top geldi, gol oldu iyi ki de oldu, yoksa kırmızı görebilirdi muslera. oyuna başlayan, pozisyon bulan hatta boş kaleye kaçıran galatasaray, kendi hatası ile geriye düştü, ikinci yarı daha baskıyla, rakip kalecinin hatası ile de golü buldu. ardından morutan'ın güzel golü vardı.

istenilen oyun sergilendi mi sorusuna:

"evet oldu, biraz beklemediğimiz oyunculardan pas hataları oldu. ikinci yarı morutan daha düzeldi, gol attı. alex, biraz daha iyiydi. kazandıkça bu gençler, o güvenle taraftarın verdiği güvenle, daha iyi olacaklar. her geçen gün onların lehine olacak sadece onlar değil. kaelci muslera, diagne, emre, keza alpaslan girdi oynadı. dolayısı ile bir takım olgusu, tecrübelileri, gençler ile iyi mix edilmiş bir takım olmaya çalışıyoruz. zaten artık herkes nerede, nasıl oynayacağını daha iyi bildiği için daha iyi oynayacağız inşallah."

Ben başkan olsam bu açıklamanın üstüne hocayı çağırır direk kovardım.

takimin her bölgesi en az 2 kere degismis durumda

ona ragmen bu b.ktan oyun devam ediyor

ocak ayinda nereyi degistirecekmis acaba

korkudan kimse cikip soramiyor bunlari

ayni malum sahista oldugu gibi
bunu kimse cikip soramiyor kendisine

malesef kendisi birakmadigi sürece gitmez

arkasi cok saglam

Bilin bakalım kim

Screenshot_2021-09-26-21-41-21-539_com.android.chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt