Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç sonrası genel basın toplantısında,sezon sonu bırakacak gibi konuştu sanki ben öyle yorumladım söylemlerini.

Geçen senede buna benzer açıklamalar yapıyordu. Gidişat bu şekilde olursa yönetimin sezon sonu görevi bırakması ve yerine gelecek yeni bir başkan ve yönetimin hadi hocam transferler senin, bütçe senin bizi bırakma demesine bakar.

Mevcut başkan ve yönetim ise o dönem de hocaya yaptıkları yamuklar yüzünden büyük lince uğrarlar.

bu hafta sıçradın.bu hafta yüzünden önümüzdeki 3-4 hafta da kayba girdi.

Süper çalışılmış takim pas konusunda çağ atladı
Kadroda hala en ufak bir adalet kirintisi yok maalesef. Kayseri'de yürüyen ceset Feghouli bu macta yine 11 basladi

Arda Turan yürümeye baslayinca Feghouli'nin yerine 11'e girecek gibi görünüyor.

Bireysel beceriye kalmis mac almamiz.

Cica o pozisyonu kurtarmasa (kayarak) erkenden 0-1 olacak sonra Musleranın (neden çıkıyorsun be adam, defans takip ediyor işte ndiayeyi. Dur kalende yahu) pozisyonda 0-2 olacaktı, görecektiniz cümbüşü.

Bu takımda sistem yok, duran top yok, organize atak yok, gelişim yok (bütün oyuncular geriye gidiyor performans olarak). Yokoğlu yok yani ve hala çok iyi oynadık diyebiliyorsun hocam. Iyi değil ÇOK iyi oynamışız birde ve birçok pozisyonu harcamışız.

Bi Citroën şuradan ya, resmen JB geçiyor bizimle!

Not: Halilin feghe vermediği pozisyonda halil verse ve biz 1-0 öne geçsek yine başka bi maç olurdu ama yine sistemsiz Allaha emanet bi futbol oynardık/oynuyoruz

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir takımın her oyuncusu nasıl formsuz olur o da enteresan, bu anlamda dünyada yılın antrenörü seçilebilir kendisi. Hiçbir tutar yanı yok bana göre zaten oynanan oyunda belli kaç senedir, yoldan futbolla alakası olmayan bir herifi getirip takımın başına koy bu kadar kötü oynatabilir en fazla. Herkes farkında durumun müritleri dahil ıslıklanarak gidecek bu şekilde kendi bilir.

Maçları izlemediğim için detaylı yorum yapamayacağım ama, yazılan yorumlardan yola çıkarsak sanırım hala aynı bilindik şeyler devam ediyor olmalı. Taraftarlarla arasının kötü olmasını istemem.

Son düzenleme:
Kadroda hala en ufak bir adalet kirintisi yok maalesef. Kayseri'de yürüyen ceset Feghouli bu macta yine 11 basladi

Arda Turan yürümeye baslayinca Feghouli'nin yerine 11'e girecek gibi görünüyor.

Bireysel beceriye kalmis mac almamiz.

Hocanın 4 has evladı var

Babel , Feg , Arda , Ömer bayram tek tek sahaya sürüyor çok tepki alanı kenara alıp diğer evlatlardan birini sahaya sürüyor böylece tepkiyi de yaymış oluyor kendini de mutlu etmiş oluyor.

Hocanın 4 has evladı var

Babel , Feg , Arda , Ömer bayram tek tek sahaya sürüyor çok tepki alanı kenara alıp diğer evlatlardan birini sahaya sürüyor böylece tepkiyi de yaymış oluyor kendini de mutlu etmiş oluyor.
kerem de iyice evlat olma yolunda ilerliyor nedense. oyundan alinmasi gereken o olmasina ragmen bugün uzunca bir süre sahada kaldi. o potansiyeli görüyorum kendisinde. form durumu düstükce daha fazla süre almaya baslayan futbolcular evlat kategorisine giriyor. fatih hoca feghouli'yle konustugu kadar su emre kilincla konussa simdi emre hala milli takimda oynuyor olurdu. özgüveni yerle bir oldu, kaleyi bile tutturamiyor artik. sivas'ta zimbaliyordu.

Bir takımın her oyuncusu nasıl formsuz olur o da enteresan, bu anlamda dünyada yılın antrenörü seçilebilir kendisi. Hiçbir tutar yanı yok bana göre zaten oynanan oyunda belli kaç senedir, yoldan futbolla alakası olmayan bir herifi getirip takımın başına koy bu kadar kötü oynatabilir en fazla. Herkes farkında durumun müritleri dahil ıslıklanarak gidecek bu şekilde kendi bilir.
Artık topçularda form düşüklüğü olduğuna inanmıyorum. Ortada takım oyunu diye bir şey yok. Haft boyu floryada ne yapıyorlar çok merak etmeye başladım. 50x60 saha yayılımından vazgeçmeyen bir hocamız var. Pas oyunu diyor ama her topçunun arası 10-15 mt açık daima. Böyle bi oyun anlayışında topçuya hiç kabahat bulmam. Dediğin gibi herhangi birini getir önce bu kompaktlık işini çözerek başlar işine

Yav hersey senin elinde,gercek terimin nasil oldugunu da biliyoruz.nereye sakladiysan cikar onu.biktik bu neydugu belirsiz adamdan

Elindeki oyuncu grubu sansli bi doneme denk gelmis,ciddi anlamda şampiyonluk sanslari var bu sene senle veya sensiz hem de.yazik etme bu veletlere,dogru kullan

Ben de üzülüyorum hocam, bu durumlara düşmeni hiç istemiyorum. Keşke sene başı artık devam etmeyeceğim yeni yönetimin önünü açmak istiyorum deseydin. Efsanemizsin benim için hep öyle kalacaksın, kestane durumuna düştüğün günleri görmeden bırakman lazım hocam

muslera boey marcao nelsson pva berkan cica morutan baris diagne halil kerem kilinc gustavo alpaslan

formayi hakkeden isimlerle oynayip zamanla ana oyun planindaki kusurlarin rotuslanmasini umacagiz baska care yok. ana plan boyle defoluyken bitikleri sahaya atip durumu iyice zora sokuyorsan hoca hic gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt