Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocam iyi dinle kırmızı ışıkta geçmemek gerektiğini bilmek için nasıl trafik polisi olmaya gerek yoksa senin 2 senedir oynattığın futbolun kötü olduğunu görmek içinde mourinho olmaya gerek yok.O yüzden futbolu sadece ben biliyorum benim bildiğim var taraftar bilmiyor diye düşünme

Kabul et kadro planlamasını yanlış yaptın hatta öyle kritik bi yerde hata yaptın ki resmen 2.aşamada sıvıyoruz. 3 Türk oynatma zorunluluğunu öyle kritik yerlerde verdin ki ileride Kerem ve Halile mecbur bıraktın takım gol atamıyor.

3 tane oynattığın türk ciddi defoları var. Halil net santrafor değil,Kerem gün geçtikçe şımarıyor maç başına 30 top kaybı yapıyor,Berkan mücadele ediyor eyvallah ama bal yapmayan arı,8 numarada oynayıp 7 maçtır (UEFA maçları işin içine girerse 10 üstü) gol veya asist katkısı yok.

Oysa ki yedek bi Türk kaleci,bir tane türk stoper,en azından sol beke alternatif bile olsa bi Umut Meraş alsak bu sıkıntıyı çekmezdik. 25 milyon euro para harcayıp Onyekurudan vazgeçip Kereme kaldık

Daha once de degim gibi kadro planlamasinda cok kritik yerlerde hata yapildi ne yazik ki. Bu takimin defansini değil ofans tarafini kuvvetlendirmek gerekiyordu. Elimizdeki defans oyunculari hele ki Boey'in de gelmesi ile ortalama bir performans gosterecekti zaten. Yani Nelson' a su asamada gerek yoktu. Ama ust duzey bir kanat ve yine ust duzey bir 6 numara sartti. Golcü de acikcasi hocayı adam aldirmadi diye direkt suclu gormuyorum, zira Mustafa'nin bu kadar dusmesini o da beklemiyordu herhalde ( gerci kendisinin de suçu var bunda ama)
Yani ozetle biz defanstan ödün verip ofansı cok çok kaliteli hale getirmeliydik. Bu leş ligde defansi bir sekilde kör topal yurutuyorsun ama gol pozisyonuna girmek ve gol atmak icin kaliteye ihtiyacin var her zaman. Hele ki bu yabanci kurali kiskacinda.

Goztepe ile Arena'da oynuyosun. Rakibin en buyuk topcusu bu takimin 18'ine girecek kapasitesi olmayan Halil Akbunar copu ve futbolcularin o kadar guveni kaybolmus ki, macin bitis dudugu caldiginda bir CL devini yenmis gibi ellerini havaya kaldirip seviniyo. Geldigimiz nokta cok aci malesef. Galatarasaray'in sahadaki aciz durumunu gorup halen Fatih Terim guzellemesi yapanlarin taraftar olmasi mumkun degil.

Şu an taraftarin hocaya olan sevgisinde,guveninde eksilme olmasi da oldukça seksi ve arzulanmasi gereken bi durum bence.Tutku,acı hersey olmali bu askta😁

Önlibero sorunu nu çözersek takım oturur, Kerem de gözden geçirilmeli.
4366.webp

Bi kere daha elden geçirilmesinin yeterli olacağını düşünüyorum renkdash.

Şu inadını bırak kurban olayım

Adam gibi oynat artık şu takımı olmaz işler deneme

Zorlu Ts deplasmanında eksik olmamıza rağmen (Nwakeme gibi inzan azmanın karşısında yedlin vardı) gençlerle çok güzel bir oyun ortaya koyarak galibiyeti kaçıran bir takımı

Lazio gibi Avrupa'nın kalburüstü bir takıma sahayı dar eden neredeyse pozisyon vermeyen bir takımı ortaya çıkartabiliyorsan

Diğer maçlarda da bunu çok rahat yapman hatta üstüne koyarak ilerlemen lazım hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt