Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nesi iyi? Top kontrol sonra geri pas. Sen hic adamin sagindan atip solundan gectigini gordun mu babel'in? Ya da adami gecip orta verdi mi? Kerem top kaybediyor evet ama bundan cok daha kaliteli.

Ayrica hakem kotu diye bizi dogruyor diye babelin boyle oynama sansi yok.
Herif sol tarafta oynamaktan ziyade gidiyor forvet arkası top bekliyor… sonra sol bek ya geriye ya da yana oynamak mecbur kalıyor

Ya bu şerefsiz FB ve BJK yendi diye hocam rizeyi yenemiyor bunlar yaptıklarını beğendiler mi acaba

ub.mesaji

Git artık git genç bi güncel adam gelsin gerçekten bıktırdın. Ya arkadaş hiç mi gelişmez takım hep aynı şöyle umut bile yok. Bırak efsane olarak hatırlan rezil etme kendini daha fazla

Bu nasıl bir kadro? Bizi ligin 1 puanlı sonuncusuna ezdirdin hocam. Bu maçı çevirsende git artık. Ben rahat maç izlemek istiyorum senle bu mümkün olmuyor. Her hafta bir abukluk futboldan soğudum futboldan. Egonuda al nereye gidiyorsan git artık.

Ömer Bayram ve Halil Dervişoğlu oyuna girecek.

puhahahahahhahahaha emre akbabayı çağır hocam

Ömer Bayram nedir be adam?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mevsimde Rize'de oynamak zor

Yaw bir de Fatih Terim giderse yerine gelen basarisiz olur goygoyu var.

Bu maçı kazanamazsak sen gidene kadar maçları izlemeyeceğim. Egonu da alıp tez zamanda gitmeni diliyorum. Ben artık saçmalıklarına sabredemiyorum. Benden bu kadar artık sana saygı da duymuyorum. Sen Galatasaray'dan büyük değilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt