- 20 Haziran 2011
- 61.339
- 68.847
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimlerdensin üstad kuzenim olabilir misin ?"Terim'in yer yer hataları" cümlesinden sonrasını okumadım.
En az 2 senedir bu takımın kanayan yarası adam akıllı bir orta sahadır. Buna rağmen bu transferi son güne bıraktılar inanılır gibi değil.hoca nasil yapiyorsun bilmiyorum da sorunlarin tek cozumu transfer degil bu kolayliga duşme taraftari da bu sekilde uyutma.
daha yeni 2 os a 11m bonservis verdik. 6 no icin ocagi gostermek yakismiyor. 6 numaran yoksa sen de ona gore oynat. hayir bu kadar sorundu cica berkana 11 m verene kadar alsaydin bir 6 numara.
Kimlerdensin üstad kuzenim olabilir misin ?
Sezon sonunda birakmasi lazim artik. 3 yildir adam akilli duran top golümüz yok4 yıl üst üste şampiyonlukla bizi başarıya alıştıran terim bu sefer sahip olduğu krediyle bizi başarısızlığa alıştırıyor. kariyerinin sonu başarısızlıkla hatırlanacak ne yazıkki zirvede bırakmalıydı.
3 sezondur futbol oynatamıyor en kötüsü o. en son devre arası geldiği gomisli fernandolu kadroyla ligin 2.yarısı etkili bi takımdık gerisi tamamen ittire kaktıra ilerleyen bi takım ve kötü futbol.Sezon sonunda birakmasi lazim artik. 3 yildir adam akilli duran top golümüz yok
Sanki hücum ettiriyor takima da 6 nomuz eksik olduğu için bu haldeyizhoca nasil yapiyorsun bilmiyorum da sorunlarin tek cozumu transfer degil bu kolayliga duşme taraftari da bu sekilde uyutma.
daha yeni 2 os a 11m bonservis verdik. 6 no icin ocagi gostermek yakismiyor. 6 numaran yoksa sen de ona gore oynat. hayir bu kadar sorundu cica berkana 11 m verene kadar alsaydin bir 6 numara.
Çok beklersiniz!Inşallah gittiğin gün saha kalkacağız potansiyelli bir antrenörle. Adanedemire yol almani dilerim