Yakup Cinar'in haberi dogruysa, dogru olma ihtimali baya fazla, cunku transfer sezonunda iyi gidiyordu kendisi.
Terim yine bir yonetimle kavgaliymis, Unal Aysal kotu, Dursun Ozbek kotu, Mustafa Cengiz kotu, Durgun Yarsuvat kotu, hepsi kotu ama bizim beyimiz cok iyi.
Burak Elmas gibi modern vizyoner bir baskana, boyle ''hoca'' falan lazim degil, gitsin nereye giderse. Kos koca camia bu elemanin nazina cekmek zorunda degil. Utanmaz herif, 25 miljon kadro kurdun, oynatigin oyun Konyaspor gibi takima bile dis geciremiyor. Onu biraktim, 4 senedir bir duran toptan istikrarli sekilde gol atamiyoruz.
Rudi Garcia
Eddie Howe
Daniel Farke
Bruno Lage
Paulo Fonseca
Artik eleman dan kurtulup, acilen bir yabanci hoca gelmeli. 4 senedir takimda hucum anlaminda hic birsey yok, Lokomotiv moskovya 4 senedir paslasarak gol attirdi diye, trolleri kuduz kopek gibi herkese saldirmisti. Bu Galatasaray benim Galatasarayim degil. Bu rezil kokusmus ligde, taktiksel fark yaratin kimse yok, Sergen de dahil. Biraz fark yaratirsan zaten, sonuclar gelir. Sumudica Antep'te 3-5-2 oynatarak nerdeyse 15 mac falan yenilmediler.
Elimde imkan olacak, butun terim sevicileri ve kendisine tekmeye basip, ertesi gun direk Rudi Garciayi getirirdim. Lyon'da 78 macta 1,88 puan ortalamasi gayet iyi, oda Ligue 1 de.