- 12 Ocak 2013
- 52.559
- 62.407
- 4.323
Seriye bağla hocam düşmanları çatlatmaya devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
P sever misin ?Hocam düşmanlarını çatlatıyor.
dogru 1 tahlilGitsinde Vitor gibi bir herif mi gelsin başımıza hae değerli renkdashlar?
Tahlil bizim işimizdogru 1 tahlil
RaporladımP sever misin ?
Yiğenimsin yakışmazRaporladım
Mıhı ye de aklın başına gelsin.İnsan yiğenine tehlikeli harflerle imada bulunur mu hiç?Yiğenimsin yakışmaz
Ya arkadaşlar kimseyi savunmuyorum kim kime kin kusarsa kussun babam değil anam değil ancak;
Hani siz genç takım olsun da kötü oynasınlar, parayı az olsunlar mücadele etsinler gerekirse 2-3 yıl başarı gelmesin diyordunuz. Genç oyuncular oynayınca nasıl mutlu oluyordunuz.
Şimdi takım avrupada ne biçim grupta lider durumda ve daha önemlisi iyi oyun var mı ? VAR
Oyuncular genç mi ? Evet
Takım mücadele etmiyor der misin ? Diyen Fenerlidir
Az para alıyorlar mı? Kesinlikle evet
Transferleri başarılı buluyor musun? Kesinlikle evet ( Gustavo hariç kendi adıma)
Şimdi takımda herkes bağırıyor 6 no eksik diye Terim de çıkıyor eksik yer var diyor sen buna kızıyorsun adam doğru mu ? Doğru
Peki bu takımın başına Guardiola tuchel gibi t.direktör getirileceğine inanyor musun? Ben inanmıyorum
Lig yarışında havlu falan mı attık da haberimiz yok? hayır o da olmadı.
Niye ağzınızdan köpükler saça saça kin kusuyorsunuz ya hani sabredecektiniz ya kim daha iyisini oynatacak. Adamlar bir yola çıktılar pilot kulüp, gençleşme, mali disiplin.
Ne bileyim Şu adam Fener salağında olsa yemin ederim Dünyaya kafa tutarlar .
Gitsinde Vitor gibi bir herif mi gelsin başımıza hae değerli renkdashlar?
Postlarımızda ölçüyü gözetmeyi ihmal edersek geçmişin imparatorsuz heybetsiz günleri aklımıza gelmeli !!
Son olarak İmparator seninleyiz diyerek hocamıza methiyelerimizi ardı ardına dizelim derim ne dersiniz?
Ya arkadaşlar kimseyi savunmuyorum kim kime kin kusarsa kussun babam değil anam değil ancak;
Hani siz genç takım olsun da kötü oynasınlar, parayı az olsunlar mücadele etsinler gerekirse 2-3 yıl başarı gelmesin diyordunuz. Genç oyuncular oynayınca nasıl mutlu oluyordunuz.
Şimdi takım avrupada ne biçim grupta lider durumda ve daha önemlisi iyi oyun var mı ? VAR
Oyuncular genç mi ? Evet
Transferleri başarılı buluyor musun? Kesinlikle evet ( Gustavo hariç kendi adıma)
Şimdi takımda herkes bağırıyor 6 no eksik diye Terim de çıkıyor eksik yer var diyor sen buna kızıyorsun adam doğru mu ? Doğru
Peki bu takımın başına Guardiola tuchel gibi t.direktör getirileceğine inanyor musun? Ben inanmıyorum
Niye ağzınızdan köpükler saça saça kin kusuyorsunuz ya hani sabredecektiniz ya kim daha iyisini oynatacak. Adamlar bir yola çıktılar pilot kulüp, gençleşme, mali disiplin.

TamamTakıma hiçbir katkısı olmayan teknik direktör
Ft sevdamın ilelebet paidar olacak olması ile ilgili fikirlerin ?
Ft sevdamın ilelebet paidar olacak olması ile ilgili fikirlerin ?
Oyuncular genç mi ? Evet
Hocama her zaman hürmet göstermeni takdir ediyorum.Ft sevdamın ilelebet paidar olacak olması ile ilgili fikirlerin ?