GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 181

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
181/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçta saçmaladı.

Feghoili ile Halille başlayıp adeta 9 kişiyle başladık

Fener'e çok şans verdik

Hakemle uğraşacağına sahadaki oyunla ilgilenseydi keşke

Kendisini severim onun kadar tecrübeli biri böyle hatalar yapmamalı.

Biz hoca artık kötü bir td günümüz futbolu hakkında zerre fikri yok dediğimizde kuduz gibi saldırıyorlardı. Hocamın Galatasaraylılara sözü var. Yok öyle kolay kolay kurtulmak.

Babeli her mac sokarsin bu mac sokmadin haha. rezil showcu herif defolup gitmen lazim ama yurek yok ne yazikki baskanda

Ulan sen8n gibi antrenör olmaz olsun. Maç sonu konusmayaykonuşma yayın diye kirmiziyida gördüm allah ne bilirse oyl3 yapsın seni.

Istifa et istifa artık yetti be korkak herif
Babeli daha çok deplasmanlarda sokuyor. Içeride tepki yiyeceğini biliyor kurt hocam.

Ne rezil bi hoca oldun ya.
60 dk Halil’i tek forvet oynattın.
Sonra Mohammed Diagne çift forvet yapıyosun.
Ne zaman anlaycaksın Halil’den tek forvet olmayacağına? 15 maçta 1 kaleci hatasından gol sadece. Gol atmayan forveti ne yapayım ben?
Aldırdığın romanyalı çöpleri saymıyorum bile. Sen gidene kadar maç izlememek gerek

Daha gitmez. Ocak ayinda iyice sivayip gelecegini icine edip, bir sonraki hocaya ne kadar kötü durum birakabilirse o kadar iyi kendisi icin. 1 sene sonra yine parali trollari ve medyadaki kankalari, bu Galatasarayi tek Fatih Terim kurtarabilir algisi yapip yine getirirler basimiza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri