@Mehmet Eroğlu da iyi bir arkadaş ama nerede durduğuna bağlı anladinmı Emre kardeşim ikinizde severim ama durmak önemli Eyvallah
Hep bunu oynamamız gerektiğini söyledim. Durmadan defansttan israrla oyun kurmaya calisiyoruz. Bu takım önde basar hataya zorlar. bekleyerek oynanmaz bu ligde
An itibari ile bizYarın uzun yola çıkacam erken kalkmam lazım 1-1.5 saat önce çakır keyifliğin neticesinde ufak ufak uykum geliyordu, şuradaki muhabbeti anlayacam derken uyku muyku kalmadı zıpçık gibi oldum ne yapacaz bilmiyorum.
Anlatayım. Yıl 1988 Galatasaray lı olmuşum Sampiyonlar ligi Prekaziiiiiiiiiii Mustafa Denizli yarı final sonra Felkamp dönemi sonrası Manco ester zaferi vs ve Geriye dönüp bakınca Bay terimin milli takım başarıları dışı nda bizde sadece Avrupa da 2 sezonu var 1 UEFA sezonü 3. Dönemi 2 sezonu ra ele ç final de eğlendiğimiz sezon bence FT yerel şampiyonluklarAnlamadım?
Elimde degil. Bir olay olunca aklimda caps veya video beliriyor.Senin setin falan mı var her konuya özel şaaak diye gif ya da video bilemeyi nasıl başarıyorsun? Kötü de olmuyor en az %95'i iyi oluyor, güldürüyor yani.
Valla bak şaka falan değil, önce ne olduğunu anlamaya çalıştım, sonra gif'ler videolar espriler falan havada uçuştu, kahkaha tufanı vs derken ortada uyku muyku kalmadı 4 saat sonra yola çıkacam en iyisi sabaha kadar dizi mizi izleyeyim bari.
Hahahahaha ulan ya... Bir de bu adam en normal adam. @Serkan Heybet Alkol vs gibi kötü alışkanlıklar falan yok düşün yani seviyeyi.Elimde degil. Bir olay olunca aklimda caps veya video beliriyor.
Peygamber gibi adam yav ,alkol zina sigara yok en buyuk zaafı caps bilemek.Çok ponçik çocuk.Hahahahaha ulan ya... Bir de bu adam en normal adam. @Serkan Heybet Alkol vs gibi kötü alışkanlıklar falan yok düşün yani seviyeyi.
Aha bir tane daha belirdiHahahahaha ulan ya... Bir de bu adam en normal adam. @Serkan Heybet Alkol vs gibi kötü alışkanlıklar falan yok düşün yani seviyeyi.
Çakırkeyiflikten midir, muhabbet mi feleğini şaşırttı nedir? Anlayabildiğim kadarıyla 'zıpkın' ile 'dipçik' ten hibrit bir kelime türetmişsin!...Hemen uyuyup yola biraz geç çıkmanı, yahut elzem değilse ertelemeni öneririmYarın uzun yola çıkacam erken kalkmam lazım 1-1.5 saat önce çakır keyifliğin neticesinde ufak ufak uykum geliyordu, şuradaki muhabbeti anlayacam derken uyku muyku kalmadı zıpçık gibi oldum ne yapacaz bilmiyorum.

?Anlatayım. Yıl 1988 Galatasaray lı olmuşum Sampiyonlar ligi Prekaziiiiiiiiiii Mustafa Denizli yarı final sonra Felkamp dönemi sonrası Manco ester zaferi vs ve Geriye dönüp bakınca Bay terimin milli takım başarıları dışı nda bizde sadece Avrupa da 2 sezonu var 1 UEFA sezonü 3. Dönemi 2 sezonu ra ele ç final de eğlendiğimiz sezon bence FT yerel şampiyonluklar
Ha onlarda artık eriyior ortada fazla birşey kalmıyor eyvallah
Bence de.
Defanstan oyun kurulsun ama zorlanmasin. Biz b.kunu çıkartıyoruz. kaleciye dönüyoruz durmadan bumerang gibi sonunda kaptiriyoruz golü yiyoruz.Geriden oyun kurmak bir zorunluluk, bence bir tercih degil. Geçiş oyununu bu ligde nasıl ana plan yapacagiz, rakipler 1 gol yiyince bile acilmiyorlar. Genelde geriden cikmayip, uzun vuruyorlar. Set oyunu kendi liginde olan bütün büyük takimlarin sorunudur, ben zamanla bu sorunu halledeceğiz diyorum.
Çakırkeyiflikten midir, muhabbet mi feleğini şaşırttı nedir? Anlayabildiğim kadarıyla 'zıpkın' ile 'dipçik' ten hibrit bir kelime türetmişsin!...Hemen uyuyup yola biraz geç çıkmanı, yahut elzem değilse ertelemeni öneririm![]()
![]()