GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 242

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,4K
Sayfa
242/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isinize nasil geliyorsa öyle bakiyorsunuz

Sezon basinda takim kötü oynuyordu evet,puan kaybedilen kasimpasa trabzon alanya ve kayserispor maclarinda takim iyi durumda degildi

Ama son haftalarda takimin iyi oynadigi avrupa da aldigi sonuclardan belli,zor bir grupta 11 puan topladik

Son 3 macta aleyhimize verilen kararlari görmezden gelmek art niyetli bir davranis

Fener macinda 3 puanimiz,malatya macinda 2 puanimiz ve altay macinda yine 2 puanimiz adeta gasp edildi ve bu sekilde lige havlu attik ama hala hoca elestirisi yapanlar var

Sezon basinda kaybedilen puanlar icin hoca elestirisini bende kabul ediyorum ama son 3 macta iyi oynamamiza ragmen puanlarimizin gasp edilmesine sesini cikarmayanlar hocayi suclu bulanlar art niyetlidir

lig maçlarında konsantrasyon eksikliği, bu daha çok hocanın doymuşluğu ve tembelliği ile ilgili, bazı yanlış transferler bekler ve forvet hattı bana göre olduğu gibi kötü. yani tartıyorum marsilya'ya 4 atan bir takım varsa bu takım ligi kasıp kavurmalı ama ligde bir şeyler eksik veya eksikliği farkediliyor. devre arası transferler gerçekten başka bir seviyeye taşıyabilir galatasaray'ı.

hocayı sevenleri daha doğrusu hala destekleyenleri de anlıyorum hedef maçlarda fatih terim gibi bir hocayı bulmak zor. ama şu da var lig hoca için hedef olmaktan çıkmış. bunun çözümü de çok çok iyi bir yardımcı hoca lig maçlarında takılacak avrupa arenasında kolu hocaya verecek. tuğberk tanrıvermiş iyi bir potansiyel kesinlikle getirilmesi gerekiyor.

Millet iyi oyunun ne olduğunu da unutmuş.
84 dk da Musleranin yuzde yuzluk gol kurtardigi poziyon gol olsaydi ve oyle 2-2 bitseydi acaba FT'ciler ne diyecekti.
cuneyt cakir ftcileri kurtarmistir.
ve ya mac 90 dk degil de 86dakika surup 2-1 yenseydik , ne top oynadik be Altayi evimizde ezdik miy diyeceklerdi, kos koca macta goller disinda Mustafanin direkden donen pozisyonu haric gol pozisyonumuz yok.

84 dk da Musleranin yuzde yuzluk gol kurtardigi poziyon gol olsaydi ve oyle 2-2 bitseydi acaba FT'ciler ne diyecekti.
ve ya mac 90 dk degil de 86dakika surup 2-1 yenseydik , ne top oynadik be Altayi evimizde ezdik miy diyeceklerdi, kos koca macta goller disinda Mustafanin direkden donen pozisyonu haric gol pozisyonumuz yok.
altay'ın ilk golüne bak. Adamlar kendi sahasında bile rakip ceza sahasına okadar oyuncuyla gitmemiştir. adamlar çatır çutur oynadı seviyesine göre. ibo öztürk - murat akça falan oynuyor ya. Kaleyi 90dk boş bıraksalar bizim oyuncular kaç tane atabilir? Hiçbirinde özgüven kalmamış bizde.

Artık ailesi de işin içine girdiğine göre herkes de en azından bir uyanış vardır diye düşünüyorum. Bakın bu oyuna rağmen hala ve hala zaten dogranmamıza tepki koyuyoruz. Aldığı cezanın x kişiye göre haksız olduğunu da diyoruz. Karşıt olan eleştirilerin çoğu doğru ve yerinde.

İlerleyen tek oyunun AL'de olduğunu düşünüyorum. Takım üstüne koya koya gitti. Kadro seçimleri de belki etken ya da havası bilmiyorum ama daha arzulu ve istekli olduğumuz, becerimizin de daha yüksek olduğu kesin. Geçen hafta yapılan rostasyonun izahı yok misal. Rakibin ve sampiyonun en büyük adayı TS maçı almış, hafta içi bir maçın da yok sen daha önce skor yapacak, sonra dinlendirecek ekibi sahaya süremiyorsun. Bu takım öne geçtiği çoğu maçta üstünlüğü koruyamadı. Hadi son 3 maç ciddi operasyon vardı da, daha önce 2farktan verilenler ne olacak? Diğer bir argüman da Terim'in kadroyu kurmamasıydı bunca zaman. E şimdi o da oldu. Bugün bakıyorsunuz ismini unuttuğumuz Aytaç kurtarıcı gibi sahaya sürüldü. Bu nasıl planlama ? TFF bize hiçbir zaman dost olmadı ama bakıyorsun başkanın Nihat abi diyor! Cüneyt, Fırat bugün kritik maçları hala yönetebiliyor. Anca Ünal Aysal yumruğunu vursun tabii. Uzaktan ne de güzeldir demesi. Biz de şimdi diyoruz ona bugün aynı tepkiler sevenleri tarafından bize deniliyor lakin ben başkan değilim! Böyle tutamayacağım vaatler vermiyorum. Verdiği oranda beklentimi bir taraftar olarak dile getiriyor, soruyorum. Bakıyorum doğru düzgün beş sene için hadi bir planlama yapıldı, gittikten sonra yerini emanet edeceği aday kim ? Necati, Selçuk, Arda mı ? Buna da herhalde TFF el atmadı! Yaz boyunca Gedson peşinden koşun, Taylan ile devam edin diyen de onlar değil. Oğulcan'ı yedir içir ama süs diye kenarda dursun diye tutan da... Aytaç Kara yangınları da yapan onlar değil herhalde. Yedek kaleci aldırmayan da? Beş isim falan sayarız şu an böyle harbiden mücadele eden, bir şeyler yapmaya çalışan. Ama tek tecrübeli bir maestro ismi veremeyiz alır bu maçı diyen. Eskiden böyle adamlar vardı, hatta Joker isimler. Eskiden gülmeyin ama Maicon, Donk böyle sürpriz şeylere imza atardı. Forvete çekilirdi. Yani istek, arzu, hakemin haksızlığına karşı tepki sahada bile gösterilirdi. Şimdi bunların teki bile yok. Sormak hakkımız değil mi bunları ? Olmayan şeyleri mi diyoruz? Ben çünkü merak ediyorum, o günlerden bugünlere ne değişti ? Neden ? Bugün ilk kez korner ve sanırım kafa golü atabildik. Bunlar ciddi sorunlar...En çok gol pozisyonu sıralamasında herhalde üçte idik ama sonuç kocaman hiç. Oyunu geriden kurup aynı hatalarla gol yemek de öyle. Ben bunları kime sorayım? TFFye mi, Servet Yardımcıya, Nihat'a mı... Lütfen ya. Biz Galatasaray'a düşman değiliz. Sorgulayan kesimiz sadece. Ben Merve Çetin değilim. O yüzden birinin, birilerinin gerçeği de demesi gerek. Tam da sırası yani, hakemler kadar konuşulmasının... Eleştirileri bastırmak hiçbir sorunu çözmez, gerçekler değişmedikçe...

Hakemler ve tff olmasa bu rezil durumu nasil savunacaklardi bazi arkadaslar cidden merak ediyorum. Hakemler maclarimizi dogru yönetse bile suanki kadar olmasa bile lider ile bir puan farki olacakti, kötü futbol da cabasi. Daha ne olmasi gerekiyor Terimin gitmesi Icin?

Ligi sallayin diyen arkadaslar bile var, peki sen ligi ilk besin icinde bitiremesen seneye avrupada nasil oyniyacaksin?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt