GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 269

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417K
Sayfa
269/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"son 3 yılda yapılan 108 maçın sadece 57'sini kazanmışız"

adil, namuslu, demokrat, ortalama bir iqnun hakim olduğu düzende şu istatistik galatasarayda kelle götürür

ama galatasaray bir karanlığa teslim oldu

bir diktatörlüğün pençesinde eleştirel medyasını kaybetti, sesini çıkaran taraftarına hakaretler edildi, yönetimi, kongresi bütünüyle bu karanlığa kaptırıldı

Morutan'ı harcama Mostafayı harcadığın gibi. Senin saçma sapan Feghouli ve Babel gibi sahada yürüyen adamları oynatmandan sıkıldım. Bu arkadaşlarla şahsi ilişkilerin iyiyse Terimspor diye bir takım kur. Kaleye İsmail çipeyi koy kanatlara Feghouli ve Babeli koy kendin de Erkan Zengin gibi teknik direktör oyuncu olarak libero oyna. Burası senin şahsi tapulu malın değil.

adil, namuslu, demokrat, ortalama bir iqnun hakim olduğu düzende şu istatistik galatasarayda kelle götürür

bir diktatörlüğün pençesinde eleştirel medyasını kaybetti, sesini çıkaran taraftarına hakaretler edildi, yönetimi, kongresi bütünüyle bu karanlığa kaptırıldı
Çok doğru yorumlar ve nedense ülkenin yönetim şekli ile birebir durumdayız.

Burak Elmas'ın gündemde olmasından mütevellit, yine kendisini unutturmayı başarmış olan şahıs..

Merak etme unutulmadın.. Sezon sonunda burak elmasla el ele kola kola beraber gideceksiniz bu kulüpten!

images

Şu rezilliğe bak yav.. İnsan okurken utanıyor. Koskoca Galatasaray bir tane egoistin çiftliği olmuş yazık...

Takımın çok ihtiyacı olduğu bir dönem de bilerek isteyerek yine tribüne oturdu takımını sattı her sezon yapıyor gram da utanmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunun gibi yanlış eleştiriler geldikçe hiç bir şey düzelmez.

Seri, Lemina vs dönemindeki problem kiralık oyuncular değildi, pandeminin patlaması ve pandemi sonrasındaki süreçte Muslera başta olmak üzere hemen hemen tüm oyuncularımızın sakat olmasıydı. Falcao, Andone aynı anda sakat Adem cezalı diye bir çok maça forvette Akbaba ile falan çıktık.

Mesela bu kısımdaki aleni yanlışı görünce yazının kalanını da okumadım, pandemi öncesi bahsedilen Seri ve Lemina ile gayet oturmuş bir sistem ve yapı vardı zira Fener'e karşı kadıköyde tarihin en baskın oyununu oynadık, Sivas ligin en formda takımıyken aptalca bir penaltı verdik diye puan aldılar, Feg neler kaçırdı.

Bunun gibi yanlış eleştiriler geldikçe hiç bir şey düzelmez.

Seri, Lemina vs dönemindeki problem kiralık oyuncular değildi, pandeminin patlaması ve pandemi sonrasındaki süreçte Muslera başta olmak üzere hemen hemen tüm oyuncularımızın sakat olmasıydı. Falcao, Andone aynı anda sakat Adem cezalı diye bir çok maça forvette Akbaba ile falan çıktık.

Mesela bu kısımdaki aleni yanlışı görünce yazının kalanını da okumadım, pandemi öncesi bahsedilen Seri ve Lemina ile gayet oturmuş bir sistem ve yapı vardı zira Fener'e karşı kadıköyde tarihin en baskın oyununu oynadık, Sivas ligin en formda takımıyken aptalca bir penaltı verdik diye puan aldılar, Feg neler kaçırdı.
Zaten yaşlı takımdı ve forma girdikleri dönemde pandemi patladı. Ara verilmesi en çok bize zarar verdi. Ara dönüşü ilk maç Muslera gitti, 2-3 maç alenen biçildik. En ufak şansımız varsa da kalmadı. Hocanın performansını ben de beğenmiyorum ama bu tarz "eleştirileri" görünce yazmak/konuşmak gelmiyor içimden.

Zaten yaşlı takımdı ve forma girdikleri dönemde pandemi patladı. Ara verilmesi en çok bize zarar verdi. Ara dönüşü ilk maç Muslera gitti, 2-3 maç alenen biçildik. En ufak şansımız varsa da kalmadı. Hocanın performansını ben de beğenmiyorum ama bu tarz "eleştirileri" görünce yazmak/konuşmak gelmiyor içimden.

Mesela bir kez olsun o süreçte 6. olduk diye takımı eleştirmedim çünkü ekstra ordinary bir durumdu ama akıl var mantık var, ısrarla o dönemi başarısızlık diye anlatıyorlar. O kadar oyuncusu sakat olan hiç bir takım o süreçten geri dönemezdi zaten kazanacağımız tek maçı da Okanla Alper Ulusoy almıştı ellerimizden.

Zaten ne olduysa pandemiden sonra oldu, bir türlü toparlanamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri