Hakan Keles 22 puan
Fatih Terim 23 puan
Fatih Terim 23 puan
Çok doğru yorumlar ve nedense ülkenin yönetim şekli ile birebir durumdayız."son 3 yılda yapılan 108 maçın sadece 57'sini kazanmışız"
adil, namuslu, demokrat, ortalama bir iqnun hakim olduğu düzende şu istatistik galatasarayda kelle götürür
ama galatasaray bir karanlığa teslim oldu
bir diktatörlüğün pençesinde eleştirel medyasını kaybetti, sesini çıkaran taraftarına hakaretler edildi, yönetimi, kongresi bütünüyle bu karanlığa kaptırıldı
İstifa et!
"son 3 yılda yapılan 108 maçın sadece 57'sini kazanmışız"
adil, namuslu, demokrat, ortalama bir iqnun hakim olduğu düzende şu istatistik galatasarayda kelle götürür
ama galatasaray bir karanlığa teslim oldu
bir diktatörlüğün pençesinde eleştirel medyasını kaybetti, sesini çıkaran taraftarına hakaretler edildi, yönetimi, kongresi bütünüyle bu karanlığa kaptırıldı
![]()
fatih terim
yaşattığı nice şampiyonluklar için saygı duyduğumuz gibi, yaptığı bazı yanlışları da eleştirebilelim ki galatasaray kültüründen bahsedebilelim. izninizle başlıyorum: sistemimiz yok muslera'dan marc...rerererarara.net
Zaten yaşlı takımdı ve forma girdikleri dönemde pandemi patladı. Ara verilmesi en çok bize zarar verdi. Ara dönüşü ilk maç Muslera gitti, 2-3 maç alenen biçildik. En ufak şansımız varsa da kalmadı. Hocanın performansını ben de beğenmiyorum ama bu tarz "eleştirileri" görünce yazmak/konuşmak gelmiyor içimden.Bunun gibi yanlış eleştiriler geldikçe hiç bir şey düzelmez.
Seri, Lemina vs dönemindeki problem kiralık oyuncular değildi, pandeminin patlaması ve pandemi sonrasındaki süreçte Muslera başta olmak üzere hemen hemen tüm oyuncularımızın sakat olmasıydı. Falcao, Andone aynı anda sakat Adem cezalı diye bir çok maça forvette Akbaba ile falan çıktık.
Mesela bu kısımdaki aleni yanlışı görünce yazının kalanını da okumadım, pandemi öncesi bahsedilen Seri ve Lemina ile gayet oturmuş bir sistem ve yapı vardı zira Fener'e karşı kadıköyde tarihin en baskın oyununu oynadık, Sivas ligin en formda takımıyken aptalca bir penaltı verdik diye puan aldılar, Feg neler kaçırdı.
Zaten yaşlı takımdı ve forma girdikleri dönemde pandemi patladı. Ara verilmesi en çok bize zarar verdi. Ara dönüşü ilk maç Muslera gitti, 2-3 maç alenen biçildik. En ufak şansımız varsa da kalmadı. Hocanın performansını ben de beğenmiyorum ama bu tarz "eleştirileri" görünce yazmak/konuşmak gelmiyor içimden.
Bari tr kupasini alsak bu sezon. 4 sezonda 0 kupa Galatasaray geleneklerine aykiridir.

Hocam varsa Gs iyi, hocam yoksa Gs kötü![]()