Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya tarihi böyle pişkinlik görmedi. 2. Lig takımıyla oyna adamların yedek oyuncusu yok cezadan yeni çıkmışsın hala hakeme kabadayılık yapıyorsun!

Ya herseye gectimde, 8 tane eksikl olan Denizlispordan 3 tane gol nasil yemeye basariyorsun.

Kulupte baskan olmus olsaydi, suan istifa etmeni isterdi.

maç sonu-> transfer, değişim, ocak, haziran temmuz ağustos, inaniyorum, evlatlarım, sorumluluk benim...

yükleniyor

Hocam biz seni bıraktık, sende bizi bırak.
Hakemle başlayıp transfer ile bitirme artık bıktık, denedim olmadı de alkışlayalım.

Yedek kaleciler, Gedson tarzı bir orta saha ve golcu bir kanat oyuncusu hariç takimin kadrosu bu ligin çok uzerinde.

Asil problem oyuncularda degil. Oyuncuların performasini arttırmayı geçtim, düşüren bir hocada...

5 senedir sürekli ayni hataları, ayni eksikleri olan bir takim var.

Bizim oyuncuların kalitesini elestireceginize, once su anda ligde 1. ve 2. sirada olan takımların kadrolarına bakin. Ayıptır...

Tum problem teknik direktör ve ekibinde.

Yedek kaleciler, Gedson tarzı bir orta saha ve golcu bir kanat oyuncusu hariç takimin kadrosu bu ligin çok uzerinde.

Asil problem oyuncularda degil. Oyuncuların performasini arttırmayı geçtim, düşüren bir hocada...

5 senedir sürekli ayni hataları, ayni eksikleri olan bir takim var.

Bizim oyuncuların kalitesini elestireceginize, once su anda ligde 1. ve 2. sirada olan takımların kadrolarına bakin. Ayıptır...

Tum problem teknik direktör ve ekibinde.
Gelde bunu anlat.. Problem oyuncularda değil teknik direktörde diyoruz.. Hala oyuncuları eleştiriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt