Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Yığınla horozun vaktinden erken öttüğünü duyuyorum şuan.konvoy var mi disarda
Konvoy yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yığınla horozun vaktinden erken öttüğünü duyuyorum şuan.konvoy var mi disarda
Yine yangıncılar toplanmış, sezon sonu hocanın elinde kupasıyla beraber şampiyonluğu kutlarız.
Tarih: 01.09.2021 Puan kaybından sonra yazıyorum. Sezon sonu bu mesajımı alıntılarsınız.
Ergün Penbe adam TD degil demis yaninda senelerce calismis birisi bunu diyor.
Ilk söyleyen de Ergün degil...
Benim mecalim kalmadi bu herife. yediğimiz göllere dikkat et. ofsayt taktiği yaparken yedik. geri doğru kossalar gol filan olmayacak. Atamadığimiz goller guines rekor kitabına girer. neden bukadar puan geri kaldık örneği bu macŞunun şurasında 3 gün kalmış. 3 gün dişimizi sıktık mı şahlanışa geçeceğiz kanka.
Milli takımdayken Yıldırım Demirören yüzüne karşı git kovuldun demiş bu hala Demirören'e bu kadar kritik maçların olduğu dönemde mi kovuyorsunuz diye çıkışmış. Tazminat olayları tartışılırken kendisi açıklamıştı.Şanssızlık diyecek ne diyecek, 2 top direkten döndü diyecek. Fırsatları kaçırmamak için forvet alıcaz diyecek, Galatasaray büyüktür toparlayacaktır diyecek. Bu kösele suratlı kenedir, kovsanda gitmez. Mustafa Cengiz ve ekibi kovmaktan beter etti, Aysal eleman dedi yine gitmedi. Aysal kendisi antremanda kovdu bunu. Yoksa yine gitmezdi. 39 şut attık 26sı kaleyi buldu ama topu kaleye sokmak lazım diyecek. Kadro Ocakta değişecek diyecek. Hayatta istifa etmez, eder mi hiç? Küme düşse bile gitmez bu. Ya kovacaklar, ya Milli takım alacak, ya da Azrail.