Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.815
- 102.852
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duvara çentik atıyorum benHocamın bugün de yarın da takımın başında kalacağını ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz.
Galatasaray hastası Ömer bey güzel değerlendirme yapmış.
4 tane alt lig takımıyla maç yapmışsın 3ünden 3 yemişsin birinden 2
rezillik
Ekli dosyayı görüntüle 145182
Ekli dosyayı görüntüle 145183
aynen renktas.Hep aynı golü yiyin diye Guardiola mi soyluyor
Kacirdiklarimizda hoca ne yapacak dersin bahane bulursun. Daha büyük sorun yediklerimizde. ilerde 2 kişi basiyor. gerisi duruyor. defans ofsayt taktiği yapıyor. 2 bek aynı anda ileri gidiyor. resmen takımı bozdu HERIF. Tamam eklemeler olmalı ama Denizli den 3 gol yenip elenilmezaynen renktas.
hep kacirdiklarimizdan bahsediyorlar yedeksiz denizliden 3 yedimizden bahseden yok.
Hocamın bugün de yarın da takımın başında kalacağını ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz.
Kus gribi olabilirbiz ağlarken sizi güldüren nedir
dün düştüğümüz durum mu mesela
Ben alayını engelliyorumTaraftar olarak fazla birsey yapamayiz ama beni esas sinirlendiren basının ikiyüzlük yapmasi. Mancini veya Tudor olsaydi 1000 kere istifa edecek misin diye sorardi sonra da Terim gidince kim gelecek diye çemkirirler.
Bir ihtimal divanda baskana ve Terim'e yuklenirlerse gider ama umudum yok.
Benden size tavsiye, basindan kimseyi takip etmeyin, takip ettiklerinizi takipten çıkın. Sadece basin degil, galasevgisi, diger kazan dairesi midir nedir herkesi takipten çıkın.
Sorma renktaşaynen renktas.
hep kacirdiklarimizdan bahsediyorlar yedeksiz denizliden 3 yedimizden bahseden yok.
hocamın bir sözü vardır: Asolan Galatasaray'dır. Umarım unutmamıştır.biz ağlarken sizi güldüren nedir
dün düştüğümüz durum mu mesela
Bu post başlığa sabitlenmeli. Muhabirlerin tamamı kalifiyeden uzak sözde yorumcuların da çoğu hocanın eski ahbabı ve desteklediği isimler. Hoca bu medya gücüne bir günde ulaşmadı hafife almayalım. Trollere ödeme var mı bilmiyorum ama bir şekilde twitter grupları whatsapp v.s örgütlenip kararlaştırılmış ezber cümlelerle twit attıkları açık. Kimse cahil kandırılmış değilse menfaat olmadan trollükle uğraşmaz. GSCimbom bu konuda tam bir uyanış içinde olmalı! Galatasaray firavunluk usülüyle yönetilemez derhal istifa hocaa!!Taraftar olarak fazla birsey yapamayiz ama beni esas sinirlendiren basının ikiyüzlük yapmasi. Mancini veya Tudor olsaydi 1000 kere istifa edecek misin diye sorardi sonra da Terim gidince kim gelecek diye çemkirirler.
Bir ihtimal divanda baskana ve Terim'e yuklenirlerse gider ama umudum yok.
Benden size tavsiye, basindan kimseyi takip etmeyin, takip ettiklerinizi takipten çıkın. Sadece basin degil, galasevgisi, diger kazan dairesi midir nedir herkesi takipten çıkın.
Gecen yazmistim. Bizim muhabirlerden birisi spor kanalinda Pereira'nin gitmesini savunuyordu. Neymiş efendim, büyük takimlarda bu kadar haftada şu kadar puan kaybedersen gitmeliymiş. Bir ihtimal bizi büyük takim olarak görmüyor olabilir! Ne desek ne yazsak faydası yok. Dedigin gibi medya gücünü bir günde elde etmedi ve inanilmaz büyük. Aziz Yıldırım - Fenerbahce iliskisine benziyor ama benim Galatasaray genel kuruluna az da olsa inancım var. Bu basarisizlik ve başıboşluluk devam ederse elbette el koyacaklardir.Bu post başlığa sabitlenmeli. Muhabirlerin tamamı kalifiyeden uzak sözde yorumcuların da çoğu hocanın eski ahbabı ve desteklediği isimler. Hoca bu medya gücüne bir günde ulaşmadı hafife almayalım. Trollere ödeme var mı bilmiyorum ama bir şekilde twitter grupları whatsapp v.s örgütlenip kararlaştırılmış ezber cümlelerle twit attıkları açık. Kimse cahil kandırılmış değilse menfaat olmadan trollükle uğraşmaz. GSCimbom bu konuda tam bir uyanış içinde olmalı! Galatasaray firavunluk usülüyle yönetilemez derhal istifa hocaa!!