Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocamın bugün de yarın da takımın başında kalacağını ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz.

4 tane alt lig takımıyla maç yapmışsın 3ünden 3 yemişsin birinden 2

rezillik

1640799793566.webp

1640799811395.webp

aynen renktas.

hep kacirdiklarimizdan bahsediyorlar yedeksiz denizliden 3 yedimizden bahseden yok.
Kacirdiklarimizda hoca ne yapacak dersin bahane bulursun. Daha büyük sorun yediklerimizde. ilerde 2 kişi basiyor. gerisi duruyor. defans ofsayt taktiği yapıyor. 2 bek aynı anda ileri gidiyor. resmen takımı bozdu HERIF. Tamam eklemeler olmalı ama Denizli den 3 gol yenip elenilmez

''Genç takım'' muhabbeti de gülemeyeceğim kadar komik!...

Sanırsın, altyapıdan-ordan-burdan sudan ucuza maliyetle 18-19 yaşında veletleri çıkarıyor sahaya?!..

25 inden gün almakta olan MM-Cica mı genç ve yeterliler mi?..4-5 ay sonra 22 ve 23 yaşlarını tamamlamış olacak BAY ve Morutan' ı genç futbolcu sayalım hadi; formayı kapabilmiş değiller ki, yerlerine yine futbolcu arıyorsun; nasıl olacak bu işler?..

Ha, ''Hazır, tecrübeli futbolcular alsaydım; uçardım, kaçardım''...Bak bu doğru işte; üçer yıllığına çaktığın, yıllık 3 milyonun üzerinde maliyetle Babel ve 2 milyona yakına PVA kazıklarının muhteşem performanslarıyla mest oluyoruz!..

Hocam, macta ne kadar iyi oynadigimizi anlatiyorsun, sutlar, pozisyonlar vs. Sanirsin Avrupa veya derbi macinda rakibi domine ettik de top girmedi penaltilarda kaybettik. Oynadigimiz takim son 5 macinda sadece 1 beraberlik alabilmis ve toplam 2 gol atmis!!
Genc takim, hatalar oluyor, ikinci sari karta gerek yoktu diyorsun mesela, adam 28 (yirmi sekiz) yasinda!!!
Gercek su ki, bize gol atmasi gereken her takim golu buluyor. Dun adamlar bastirdilar kornerden buldular golu. Alt ligde kume dusmeye oynayan takim bile kornerden gol atiyor, sen 100 kusur kornerden anca bir gol bulabiliyorsun. Sonra kalkip hala 4 korner daha olsa oynatacak miydi diyorsun. Komik oluyorsun, sacmaliyorsun...

Taraftar olarak fazla birsey yapamayiz ama beni esas sinirlendiren basının ikiyüzlük yapmasi. Mancini veya Tudor olsaydi 1000 kere istifa edecek misin diye sorardi sonra da Terim gidince kim gelecek diye çemkirirler.
Bir ihtimal divanda baskana ve Terim'e yuklenirlerse gider ama umudum yok.
Benden size tavsiye, basindan kimseyi takip etmeyin, takip ettiklerinizi takipten çıkın. Sadece basin degil, galasevgisi, diger kazan dairesi midir nedir herkesi takipten çıkın.
Ben alayını engelliyorum

Emin olun buradaki çoğu kişi o twitterdaki trol dallamalardan çok daha fazla futbol bilgisine sahip

Yaptıkları tek olay içeriden bilgi alıp bunu takipçi karşılığında sunmaları

Ama devir bir değişsin bir daha hiçbiri içeriden bir bok öğrenemez

aynen renktas.

hep kacirdiklarimizdan bahsediyorlar yedeksiz denizliden 3 yedimizden bahseden yok.
Sorma renktaş

Neymiş efendim çok iyi oynamışız da poziyonlara girmişiz de bla bla

Oynadığımız takım 2.ligde ve 18.sırada yer alıyor arkadaş

Sorarım o zaman biz şu anda puan durumunda ilk 10'da oynayan hangi takıma karşı doğru düzgün baskı kurduk pozisyonlar bulduk

Taraftar olarak fazla birsey yapamayiz ama beni esas sinirlendiren basının ikiyüzlük yapmasi. Mancini veya Tudor olsaydi 1000 kere istifa edecek misin diye sorardi sonra da Terim gidince kim gelecek diye çemkirirler.
Bir ihtimal divanda baskana ve Terim'e yuklenirlerse gider ama umudum yok.
Benden size tavsiye, basindan kimseyi takip etmeyin, takip ettiklerinizi takipten çıkın. Sadece basin degil, galasevgisi, diger kazan dairesi midir nedir herkesi takipten çıkın.
Bu post başlığa sabitlenmeli. Muhabirlerin tamamı kalifiyeden uzak sözde yorumcuların da çoğu hocanın eski ahbabı ve desteklediği isimler. Hoca bu medya gücüne bir günde ulaşmadı hafife almayalım. Trollere ödeme var mı bilmiyorum ama bir şekilde twitter grupları whatsapp v.s örgütlenip kararlaştırılmış ezber cümlelerle twit attıkları açık. Kimse cahil kandırılmış değilse menfaat olmadan trollükle uğraşmaz. GSCimbom bu konuda tam bir uyanış içinde olmalı! Galatasaray firavunluk usülüyle yönetilemez derhal istifa hocaa!!

Bu post başlığa sabitlenmeli. Muhabirlerin tamamı kalifiyeden uzak sözde yorumcuların da çoğu hocanın eski ahbabı ve desteklediği isimler. Hoca bu medya gücüne bir günde ulaşmadı hafife almayalım. Trollere ödeme var mı bilmiyorum ama bir şekilde twitter grupları whatsapp v.s örgütlenip kararlaştırılmış ezber cümlelerle twit attıkları açık. Kimse cahil kandırılmış değilse menfaat olmadan trollükle uğraşmaz. GSCimbom bu konuda tam bir uyanış içinde olmalı! Galatasaray firavunluk usülüyle yönetilemez derhal istifa hocaa!!
Gecen yazmistim. Bizim muhabirlerden birisi spor kanalinda Pereira'nin gitmesini savunuyordu. Neymiş efendim, büyük takimlarda bu kadar haftada şu kadar puan kaybedersen gitmeliymiş. Bir ihtimal bizi büyük takim olarak görmüyor olabilir! Ne desek ne yazsak faydası yok. Dedigin gibi medya gücünü bir günde elde etmedi ve inanilmaz büyük. Aziz Yıldırım - Fenerbahce iliskisine benziyor ama benim Galatasaray genel kuruluna az da olsa inancım var. Bu basarisizlik ve başıboşluluk devam ederse elbette el koyacaklardir.

Geldiğinde Tudor liderin sadece 1 puan gerisinde ve çok güzel top oynatıyorken, bu basın ve sosyal medya trolleriyle birlikte kumpas kurup kovdurdu

Şu an liderin 20 küsur puan gerisinde 10. sırada, şampiyonluk şansını bırak ilk 3 şansı zor ve dün gece ptt ligin 6 haftadır yenilen ve 2 gol atabilmiş 18.sine, 3 gol yiyerek Türkiye kupasından daha ilk turda elendik

Tarihteki en kötü performansımızı çoktan geçtik
Bundan büyük rezillik yaşamadık daha önce

Üstelik geleli 3-5 ay değil, tüm yetkinin kendinde olduğu 5 yılın sonundaki vaziyet

Ve bazıları çıkıp gerçekten yapılanları beğeniyor ve geleceğe güvenle bakarak bu adamın kalması gerektiğini düşünüyor ha?
Hadi ordan !!!

Şu an gitmesin diyen kim varsa sadece 3 ihtimal var
1- ya terim’in trollerindendir ve maddi menfaati vardır
2- ya başka takım tutuyor ve Galatasaray’ın kötülüğünü istiyordur
3- ya da harbi gerizekalıdır

İnanın bana başka bir seçenek daha yok

Bu adam yıllardır her yanımızı sardı, floryadan başlayarak her yeri ele geçirdi, rezillik üstüne rezillik yaşattı ve hala daha pişkin pişkin transfer gerekiyor, iyi oynadık, 3 seneye ihtiyaç var diyor

Ne zaman daha yağlı kapı bulsa, her defasında tğm yetki onda olduğu, astığı kestik olduğu halde kavga çıkarıp kendini kovdurdu
Sonra ne zaman suyu ısınsa bir şekil kumpaslarla geri geldi

Kendisi de biliyor artık en küçük düzeltemeyeceğini ama bunları söylüyor çünkü kulüp umrunda bile değil
Tek derdi kalabildiği kadar kalıp parayı almak ya da kovulmak

Bunun için de basın, troller tüm gücünü kullanıyor

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt