Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna hic birsey olmaz twitter aleminde hala okadar cok terimci varki sanirsin dün CL yari Finalde Citye yenildik.

Bunlar nasil Galatasarayli anlamak mümkün degil. Bir insan nasil Terimi Galatasaray dan daha cok sevebilir aklim almiyor.

Tamam sevin Terimi ama el insaf , olmuyor iste biraksin hocaligi gene sevin ama zorlamanin hic bir anlami yok.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gizli fbli olduklarına inanıyorum artık...

Zabri Zarıoğlu hocanın yeni yardımcısı olur mu acaba.

Biat eden herkese ekmek var.

Dünkü maç özelinde değilde yaptığı sapır saçma bazı şeyler var affedemiyorum. Mesela arda turan konusu maaşına zam yaptırması falan bunları bir türlü aşamıyorum. Geçen sene arda da ısrar edip onyekuruyu küstürdü son maçlarda tamamen kesti çocuğu şampiyonluğu hediye etti.

Dünkü maç özelinde değilde yaptığı sapır saçma bazı şeyler var affedemiyorum. Mesela arda turan konusu maaşına zam yaptırması falan bunları bir türlü aşamıyorum. Geçen sene arda da ısrar edip onyekuruyu küstürdü son maçlarda tamamen kesti çocuğu şampiyonluğu hediye etti.

Ben hepsinin kasıtlı olduğunu düşünüyorum artık
Birçok işte olduğu gibi Arda işinde para olduğunu, şampiyonluğun hediye edilmesinin altında da elmasla 3 senelik anlaşmasının olduğunu düşünüyorum

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

1640818400570.webp

işte G.Smizi kurtaracak 2li

Hocam İst. hangi mekanlarda takılıyor?Karşılaşak da yolumuzu bulak. Yalandan birine sen nasıl hocama söversin diye saldırayım.

Avrupada olası finalde hocaya bakış açınız değişir mi?

Şimdi size olası senaryoları yazayım. Komplo teorileri değil bunlar gerçekleşmesi yüksek ihtimaller dahilindeki olaylar:

Tüm taraftarlar çok yakında Fatih Terimciler ve Anti Terimciler olmak üzere 2'ye bölünecekler. Bölündüler zaten çoktan da henüz sessiz ve sakinler, çok yakında sesleri çıkmaya başlayacak. İlerde yaşanacak olası başarısızlığın devam etmesi senaryosunda Anti-Terimcilerin sesleri daha da çok çıkacak ki bu Fatih Terim'in arkasında duran Burak Elmas'ı da birinci derecede etkileyecek. Burak Elmas ya Fatih Terim'in arkasında durmaya devam edecek, o zaman erken seçime gidilecek ve Fatih Terim'i kovacağım yerine bir Alman teknik direktörle çoktan anlaştım diyen herhangi bir aday yeni başkan olarak seçilecektir. Ya da Fatih Terim'i kovacak ama bu tekrar seçilmesine neden olmayacaktır çünkü Burak Elmas federasyon ile olan mücadelesinde sınıfta kaldı.

Şimdi lig gitti, Türkiye Kupası gitti, son kalan Avrupa Kupasında da eğer şöyle 2 tur geçip yarı final falan göremezsek ki bence bu oyunla çok zor hemen ilk turda eleneceğiz bu da başarısızlık olarak addedilecek. Ya da ligde 2. Konyaspor ile aramızda 12 puan var. Fatih Terim 2. yarı gaza gelip 12 de kapanır 42 de deyip hedefi 2.'lik olarak koyar ve ligi 2. sırada bitirmeyi başarırsa ki bu hedef Avrupa Kupasında 2 tur geçme hedefinden de daha zor bir hedef çünkü önünde sadece Konya yok Beşiktaş'tan Fenerbahçe'sine Başakşehir'den Alanya'sına Hatay'ına tut ki 7 takım daha var biz kazanırken onların elleri armut toplamayacak herhalde o durumda da Fatih başarısız olacak.

Kendimden bahsedecek olursam ben ne Fatih Terimciyim ne de Anti-Terimciyim. Ben şuan %50-50 nötr taraftayım. Beklentim ligi ilk 5'te bitirerek en kötü konferans ligi de olsa seneye Avrupa'ya gitmeye hak kazanacaktır takım. Konferans ligine gitmekle gitmemek arasında pek bir fark yok bana göre tek hedef Avrupa Ligi olmalı bunun için de en az 3. veya 4. sırada bitirmeliyiz ligi. Avrupa Kupasında ilk turda şöyle Porto, Barcelona, Sevilla gibi takımlar gelmezse belki 1 tur ilerleriz ama hepsi bu. Fatih Terim bu sezon başarısız olsa dahi 1 sezon daha şans verilmesi taraftarıyım. 3 yıllık genç bir kadro planlaması ile geldi hemen ilk yılda göndermek olmaz. Biraz daha sabır edelim ama bendeki ibre her an +1 Anti-Terim'e kaymaya başladı başlayacak çünkü hoca kafasını futbola vermiyor çoktandır. Ne sorunları var bilmiyorum ama takımı çalıştırmıyor, oyuncuları iyi motive edemiyor, florya rezil felaket durumda.

Son düzenleme:
Adam kulübün sahibi gibi davranıyor
Bir Allah’ın kulu da çıkıp batırdın kulübü hala cak cak konuşuyon, cebinden mi ödeyecen lan demiyor
40 yıldır futbol takip ederim ben böyle bir yönetim görmedim
Bunlar anlaşmış hep beraber yiyorlar kulübü
Gittiklerinde batmış olacağız

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt