- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.476
- 5.103
yine osurarak koşsana reisgeldim mevzu noktalanmış gibi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine osurarak koşsana reisgeldim mevzu noktalanmış gibi

Turkovachan r yaptıgeldim mevzu noktalanmış gibi
Sal beni bu konudan da şutlanmayalım.![]()
peşindeyim
Bunu senin yazdığını görmek istemezdim.İkinize de 1er gün mıh yazıyorum
Seneye görüşürüz
Yok 2023e kadar mıhlama hedefim varBunu senin yazdığını görmek istemezdim.
Marizleme ve şakşakiye saatlerim...
Bizde burda adami döveceksin ve sonra videosunu paylasacaksin diye bekliyorduk.
Miko karadenizli misinTehlikeli işlere sokma beni renktaş
Nasıl kıvama getirdin lan gazozcu musun sen3 aydır kıvama getirmek için kırk takla attığım ve yeni yıla marizleme seansı ile gireceğim dişi kişisi varken, bu kolpayı haşat etmeyi seçecek değilim. Politik oynuyor.
Kiza asi karsiti oldugunu soyledin mi?3 aydır kıvama getirmek için kırk takla attığım ve yeni yıla marizleme seansı ile gireceğim dişi kişisi varken, bu kolpayı haşat etmeyi seçecek değilim. Politik oynuyor.
3 aydır kıvama getirmek için kırk takla attığım ve yeni yıla marizleme seansı ile gireceğim dişi kişisi varken, bu kolpayı haşat etmeyi seçecek değilim. Politik oynuyor.
3.doz aşısını yapacağım.Kiza asi karsiti oldugunu soyledin mi?
☆☆☆☆
gurbo made in iç anadoluMiko karadenizli misin
Dikkat et o sana ilk aşını yapmasin3.doz aşısını yapacağım.
Biontech.avi3 aydır kıvama getirmek için kırk takla attığım ve yeni yıla marizleme seansı ile gireceğim dişi kişisi varken, bu kolpayı haşat etmeyi seçecek değilim. Politik oynuyor.
Reis luyindama takımdan çıkıp nelsson girdiğinden beri patır patır gol yiyoruz kafayla.Sen de onu açıkla madem istatistik istiyorsun Galatasaray luyindama varken 1.5 yıl kafa golü yemedi.Al sana istatistik.Neden yalan söylüyorsunuz?
Nelsson'un hava topu istatistiklerinde 4 büyüklerde lider, genel sıralamada 3.olduğunu daha yeni attılar.Böyle herkese çamur atarak eleştiri yapamazsınız, istatistik paylaşın rakamlarla gelin inanalım.
Ha dersiniz ki orta sahamız yokken stopere bu paralar verilir miydi, onu anlarım.Ama şu yaptığınız sadece ayıptır