Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim dusmanlarini zip zip ziplatacagimiz bir mac aksamina girmis bulunmaktayiz
Maçı izlerken sövmekten zip zip zıpladım ftdaş :asd: Ayrıca Terim'i eleştirmeyin canım, topuda mı o içeri sokacak? 11 futbolcunun işi ne sahada? FTden ziyade herkesin suçu var.

Taraftara vefasiz demez umarım.

Evet camiayi daha da kaosa sokmadan istafa etmeli . Bir sonraki mac kotu olaylar yasanabilir

Yaw tamam rezil bir tdsin de kendi sahanda giresuna gol atarsin be dedem. Golu burak tehlikeli pozisyon yok. Cık şimdi hikaye anlat.

saat 21.00 en gec 22.00de istifani ver yoksa kötü olacak

FImSTMIXwAQAfao

İstifa etmez derdi para ve tazminat bu kulüpte daha ne dolaplar dönüyor terim üzerinden söylerimde sürekli ban yiyorum sonra zamanında fiko orman nasıl herşeyi ortaya çıktıysa bunlarında çıkacak rahmetli Mustafa başkan da bunları açığa çıkaracaktı ömrü uzun olsaydı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haw Hayri, topcular da istemiyor. Hepsi mutsuz ve isteksiz

yaptığım tetkikte lazio maçından sonraki lig perf belirleyici olur demiştim
tam hoca değişimini bekleyen takım hüviyetine girmiş herifler
hoca da belli ki eskisi gibi takıma hükmedemiyor
bekliyor ki takım seri yakalasın da marta kdr idare edeyim ama olmuyor malesef.
bu iş istifa ile neticelenecektir

Hoca taraftara bu kadar düşman olma dedik yav. Nasıl bir adamsın seni buraya getiren taraftara her zaman nankörlük ediyorsun. Bir kez dinlesen kibrini bastırsan bu rezil hale düşmeyecen. İnatlaşmaya devam kendi fermanını yazdın. Azıcık onurun varsa İSTİFA artık.

Git bir kulüp kur selçuk,necati,ardaya orda babalık edersin hadi yallah.

Bu maç sonunda da bir pozisyonda hakem yanlış taç verdi onu söyler bahane olarak. Bu sezon bahane üretmede de üstüne yok çünkü.

Galatasaray sevdası olan bu maçtan sonra istifa eder, koltuk sevdası olan etmez. Fatih hoca Galatasaray’ı hepimizden çok sever, bu yüzden bu akşam istifa edecek diye bekliyorum inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt