Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para GSlisi hepsi yaw. Taraftar şunu bir idrak etse.
Bir kısmı idrak ediyor fakat çoğunluğu biatçı.. Bu adamın Gerçekten Galatasaraylı olduğunu düşünenler var. Yıllardır söylüyorum; bu adam Galatasaraylı falan değil.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220108-211135(1).webp
    Screenshot_20220108-211135(1).webp
    59 KB · Görüntüleme: 20
Geçen sezon bittiği gibi yolların ayrılması gerekiyordu.2 sezondur oyun olarak geriye giden bir hocayla devam etmek anlamsızdı.Fakat yenilenme proje diyerek geçiştirildi.Yeniden yapılanmaya karşı değilim,yapılmasını da doğru buluyorum ama bu yapılanmaya hoca da dahil edilmeliydi.Şimdi tekrardan söyleyelim.Olur ki UEFA şampiyonu yapar bizi tekrardan.Bu durum da dahi devam edilmemesi gerekiyor.Bu kamyon yoldan çıktı artık,düzelmesini beklemek vakit kaybı.İhtiyacımız olan şey istikrarlı ve efektif bir oyun.Dönemsel harika performanslar oluşsa bile kanmamak lazım.

bugün alacağı bir emeklilik kararı geriye bırakacağı legacy açısından da önemli

ısrar edip kötü hatırlanmaya gerek yok

şimdi gelirler ben de gitmesini istiyorum bbbb gitsin de görün bbbb
ne gorecez olm, Giresunu yenemiyoruz lan. Ne gorecez daha ne gorebiliriz. Sahada dogru duzgun pozisyon alamiyoruz ya.

GIRESUNU YENEMIYORUZ tekrarliyorum. Daha kötü ne olabilir? Ligin dibindeki malatyaya yeniliriz en fazla. 1 dk ya onlarla da berabere kalmistik demi

Tepki sadece futbolculara değil sana da tepki var aynı zamanda
Fazla bahaneye gerek yok proje felan
Bırak artık.

Şimdi bırakmak korkaklık olur hocam, biz seni cesur hallerinle bildik. Düştüysek buralara yine sen kaldırırsın. Ha gayret hocam biz neleri atlattık. Bırakma hocam bırakma. Şimdi bırakırsan yaptığın her şey boşa gidecek. Bırakma da işin yarım kalmasın, getirelim şu sene sonunu, bakarsın bir ilke daha imza atarsın.

ne gorecez olm, Giresunu yenemiyoruz lan. Ne gorecez daha ne gorebiliriz. Sahada dogru duzgun pozisyon alamiyoruz ya.

GIRESUNU YENEMIYORUZ tekrarliyorum. Daha kötü ne olabilir? Ligin dibindeki malatyaya yeniliriz en fazla. 1 dk ya onlarla da berabere kalmistik demi

hayır 2. lig sonuncusunun yedek takımına yenilmek :)

20 hafta da 6 beraberlik 7 mağlubiyet bu kulübün tarihinde olmayan bir şey daha ne bekleniyor! Dalga mı geçiyorsunuz bizle bu adam istifa etmiyorsa yönetim ne iş yapıyor gereğini yapın hatta kendi istifanızı da verin burası Galatasaray bu nasıl bir saçmalık!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt