Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala istifa edebilecek karakteri gösteremeyen,pişkin birini de Metin Oktay ile kıyaslayıp komik olmayın. Terim Galatasaray ile başarılar yakalamış elemanıdır. Terim nere Metin Oktay nere. Metin Oktay herşeyiyle Galatasaray imiş.

Edit;sevenleri üzmemeyi bırak tiksindirdin,hasta ettin be.

Şimdi bırakmak korkaklık olur hocam, biz seni cesur hallerinle bildik. Düştüysek buralara yine sen kaldırırsın. Ha gayret hocam biz neleri atlattık. Bırakma hocam bırakma. Şimdi bırakırsan yaptığın her şey boşa gidecek. Bırakma da işin yarım kalmasın, getirelim şu sene sonunu, bakarsın bir ilke daha imza atarsın.

Proje proje diye diye küme düşecek takım. Projenin ne olduğunu yanlış anlamış hoca ve yönetim. Geleceğin takımını kuruyoruz diyorlar da elle tutulur bir Kerem bir de Marcao var. Onları da bugün 10 milyona güle oynaya satarlar. Diğer oyuncularla bırak gelecek yılları önümüzdeki haftaki Hatay maçına çıkarmam.

Hoca takım üzerinde hakimiyetin kalmamış bugün takımı izlerken utandım eksik Giresun maçı sorunsuz bitirdi daha neyi bekliyorsun burası Galatasaray sende Galatasaray'lıyım diyorsan üstüne düşeni yap istifa etmek zorunluluğundasın bu senin son Galatasaray'lılık görevin!!

Birisi bunun kızına sorabilir mi bugün konuşulması gerekenler ne diye? Konuşulacakları belirleme görevi kızındaydı sanırım.

Hoca takım üzerinde hakimiyetin kalmamış bugün takımı izlerken utandım eksik Giresun maçı sorunsuz bitirdi daha neyi bekliyorsun burası Galatasaray sende Galatasaray'lıyım diyorsan üstüne düşeni yap istifa etmek zorunluluğundasın bu senin son Galatasaray'lılık görevin!!
takım üzerinde uzun süredir hakimiyeti kaybetmiş durumda. sürekli hata olması ve oyun disiplininden kopan topçular bu yüzden hep. ama kendisi eski fatih terim gibi herşeyin kontrolünün elinde olduğunu sanıyor yıllardır.

Yüssüzlük bu be. Hay avrupa ligine dedirtiyorsun .Gerçekten liseliler göreve artık. En yakın divan toplantısı ne zaman acaba.

Fatih Terim’in sözleşmesini uzattığı ve 4 aylık sakatlık sonrası kurtarıcı olarak sahaya aldığı Arda Turan, girdiği tüm ikili mücadeleleri (0/6) ve hava topu mücadelelerini kaybetti (0/4).

FATİH TERİM İSTİFA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt