Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• images (31).webp
    images (31).webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 24
Her zamaki gibi yaptırdığın transferler rezalet,planlama rezalet.işin acı tarafı hala bunu kabullenmiyor olman.Hani taktik,sistem,oyuncu gelişimi falan bunlara daha girmiyorum.

Yabancı oyuncuları geçtim.Yaşlı bitik oyuncuları geçtim.Diğer oyuncularıda geçtim.Bunlar arasındada hatalı transferler çok.
Ama bu aşağıdakiler hatalı transferler bile değil.Göz göre göre alınmış haince kararlardır.Yazıklar olsun sana terim.Daha düne kadar bir taraftar olarak seni deli gibi savunan ben bile çıldırdım nefret etmeye başladım.
Taraftarında savunması yerli oyuncumu var.tencere kapak misali.savunmaya bak arkadaş.bu aşağıdaki adamların alınmasının hiçbir mantıklı açıklaması yokdur.

İsmail çipe
Fatih
Ömer
Oğulcan
Aytaç
Alparslan

Tekrar ediyorum bunlar hatalı trasnfer bile değil.Fbjk bile yapmaz bu tarzda yerli transferleri yapmıyorlarda.aslında tam tersi olması lazım.Galatasarayda oynamanın cazibesini yok ettiniz.Okan koçuk denen adam yedekde olsa Galatasarayda oynamak istemiyor.Varmı böyle bir kepazelik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

puan tablosunda aşağı gittikçe hocanin daha bi enerjik şekilde savunulmasi nasil yorumlanmali?

Arda'nın göbeğini biraz önce gördüm twitterda, bu adam o göbekle nasıl kadroya giriyor?

sanki fatih terimden önce
4 yıl üst üste şampiyon oldunuz
sanki fatih terimden önce
avrupa başarıları yakaladınız

ozaman o kadroyu hic bozmasiydik. hala hagi ve popescu ile oynasaydik.

sanki hagi'den önce 4yil üst üste sampiyonluk gördük, sanki hagi'den önce avrupa kupasi kaldirdik.

futbolcu hagi mi hoca fatih terim'mi dersen, ben hagi derim.

herseyin bir zamani vardir.

sanki hagi'den önce 4yil üst üste sampiyonluk gördük, sanki hagi'den önce avrupa kupasi kaldirdik.

Tebrikler

Ft den önce bu takım şampiyon klüpler kupasında yarı final oynadı şampiyonlar liginde manu eleyip şampiyonlar ligi formatını degiştirtti 3 sene üstüste şampiyon oldu görende ft den önce anadolu takımı ayarındaydık sancak türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu eline gecti o kadro bunuda şenol güneşide td yaptı işte yoksa belki şimdi o kadro olmasa ikiside orda burda anadoluda takılıyolardı geldi ft sporlulara anlat bunu

Ft den önce bu takım şampiyon klüpler kupasında yarı final oynadı şampiyonlar liginde manu eleyip şampiyonlar ligi formatını degiştirtti 3 sene üstüste şampiyon oldu görende ft den önce anadolu takımı ayarındaydık sancak türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu eline gecti o kadro bunuda şenol güneşide td yaptı işte yoksa belki şimdi o kadro olmasa ikiside orda burda anadoluda takılıyolardı geldi ft sporlulara anlat bunu

anlatamazsin. anlamak istemiyorlar. ft sevgis GS sevgisinin önüne geciyor onlarda.

Terim'in dönemden sonra da Avrupa'da başarı elde ettik.

IMG_20220109_122728.jpg

Lucescu ile şampiyon olup, şampiyonlar liginde ilk gurubu geçip 2. Gurupta son 8 kalmayı son maça kadar taşımıştık.

@Terimciler: Geçmişle nereye kadar.

sapla samani karistirmayin
Fatih Terimin Galatasarayla basardiklarini simdiye kadar baska td yapamadi
Ama artik dünden sonra ayrilma vakti geldi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt