Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğenim, ft de Galatasaray da gücünü taraftardan alır;öyle bir gücümüz var.
Dün statta tek bir kişi hoca istifa demedi oyunculara,yönetime yüklenildi hocaya sadece oyun anlamında sitem edildi yani hoca takım kötü,etkisiz ama istifa et demiyor bunu düzelt diyor sorun varsa çözümünde hocada olduğunu biliyor taraftar zaten hocada alışkın değiliz dedi bu duruma burdanda toparlayacaktır.

2 yil hocaya biraksak, Spor Toto 1. ligde Süper lige yükselmek icin mücadele veriyoruz durumda oluruz.
Sonra bana trollük yapıyorsun diyorlar yoruma bak altı boş,içi boş kusura bakmayın ama öyle yani hangi kılavuz,hangi gösterge bunu söylüyor?

Yani evet formsuzuz kötüyüz ama bu yorum anlamı olan bir yorum değil.

Dün statta tek bir kişi hoca istifa demedi oyunculara,yönetime yüklenildi hocaya sadece oyun anlamında sitem edildi yani hoca takım kötü,etkisiz ama istifa et demiyor bunu düzelt diyor sorun varsa çözümünde hocada olduğunu biliyor taraftar zaten hocada alışkın değiliz dedi bu duruma burdanda toparlayacaktır.
Ya bari kaliteli trolük yap

Sonra bana trollük yapıyorsun diyorlar yoruma bak altı boş,içi boş kusura bakmayın ama öyle yani hangi kılavuz,hangi gösterge bunu söylüyor?

Yani evet formsuzuz kötüyüz ama bu yorum anlamı olan bir yorum değil.
10 maçta 1 galibiyet. Bunu tekrarla ve küme düş.

Imparator: "Gençleşiyoruz daha dinamik olacağız."

IMG_20220109_134243.png

Karşılıklı helallik alarak ayrılmayı becerebilseydik iki tarafta işin sonunda pisleşecek muhtemelen.

Fatih Terim. "Bugünleri birlikte atlatacağız. Taraftarın desteği olmadan bugünleri atlatamayız."

Yok almayalim biz. Mumkunse fatih terimin yandaslari da gitsin baska takim tutsun. Son 10 macta 1 galibiyet almis bir takimin bahanesi genclesecegiz sabir demek ile olmaz. Bir boku beceremedim benden pas demesi gerekirken hala alacagi paralari dusunuyor. Tekrar soyluyorum gidene kadarda soyleyecegim. Aldigi para haram zikkim olsun.

Yok ya zorla insanın agzını bozdurmaya ugraşıyolar bırakın arkadaşlar mahsus yapıyo engelleyin gitsin

Hocanın gitmesini istiyorsunuz bişey diyemem yanlış bulsamda görüşünüzdür..Ben çözümün yine Fatih hocada olduğu kanaatindeyim o yüzden bende onu savunuyorum.

"İçeriylede savaştık"

Trabzon maçından sonra baktısıralama aşağıya gidiyor transfrerde yoksa ihale kendisine kalır diye Galatasarayın önünü kesemem diyip istifayı basar

Hocanın gitmesini istiyorsunuz bişey diyemem yanlış bulsamda görüşünüzdür..Ben çözümün yine Fatih hocada olduğu kanaatindeyim o yüzden bende onu savunuyorum.

"İçeriylede savaştık"

Ya kardesim senin niyetin ne? Milletin kafasi bozuk sen gelmis hala ic savas falan diyorsun? Amacin ne?

Konusalim tartisalim da fatih terimin nesini savunacagiz artik?

Adam hocalik üstüne resmen baskanlik yapiyor ve her istedigi yapildi. Iceriylede savastiysa, biz bilmeden hocam sizofren olup kendisi ile kavga etmeye mi basladi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt