Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsettiğiniz kişi çemişgezekten hayri değil Fatih Terim istifaya falan zorlanacak en son kişi.Kendisi zaten canından çok sevdiği bu camiaya zarar verdiğini hisseder ve bunu toparlayamayacağını anlarsa gider gururlu adamdır.Tazminat kovalamaz,ceketini alır çeker gider.

2-3 yıl sonra kapısına gidip hocam bu yabancı hocalar mahvetti oyuncak etti bizi diye gidip gel diyemezsin ama bu sondu.
@Hayri Cund sen Çemişgezek limisin

en büyük sen misin bilmiyorum ama
çok büyüksün hocam
68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652...webp

Kerem Ovet:

Fatih Terim, transferleri sadece kendi ekibi yapmasina istiyor. Isitan Gunle arasi zaten, Aysen doneminden beri acik. Terim, Baris Alper transferinde, Isitan gun'e Florya'yi yasaklamis.

Nelsson transferine bizzat Isita gun bitirmis bu arada.

Kerem Ovet:

Sirf kendi yanlarindaki adamlar biatci oldugu icin, Bulent Korkmaz, Tugay kerimoglu gibi efsanelerine dogum gunlerine kutlatmayan bir hoca olamaz.

Kerem Ovet:

Fatih Terim, transferleri sadece kendi ekibi yapmasina istiyor. Isitan Gunle arasi zaten, Aysen doneminden beri acik. Terim, Baris Alper transferinde, Isitan gun'e Florya'yi yasaklamis.

Nelsson transferine bizzat Isita gun bitirmis bu arada.
Kacmak için bir bahane daha

Kerem Ovet:

Sirf kendi yanlarindaki adamlar biatci oldugu icin, Bulent Korkmaz, Tugay kerimoglu gibi efsanelerine dogum gunlerine kutlatmayan bir hoca olamaz.

Tugay Kerimoglu benim icin zaten bambaska.

baskalari gibi avrupaya gidip rezil olup geri dönmedi. zamaninda gitti ve zamaninda birakti.

topçuların bir bölümü yönetime şikayet etmiş diyorlar
sürekli azar bağırma varmış. yüzlerine bakınca pek kolpa değil gibi zaten
belmas dışında yöneticilerin hepsi kovulmasını istiyormuş. başgan salı günü toplantıdan sonra ayrılmasını rica edecekmiş sözde
çetinçalı da hatay maçında olmayabilir dedi. güzel gelişmeler duyalım artık

Hoca iki Başkan gömdü, maşallahı var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tugay Kerimoglu benim icin zaten bambaska.

baskalari gibi avrupaya gidip rezil olup geri dönmedi. zamaninda gitti ve zamaninda birakti.
Zamanında bıraktı dediğin adam 38 yaşına kadar top oynadı yav :asd:

Ama ben de severim kendisini. Bülent Kaptan'ın yeri bambaşkadır ama.

22 point saplamanın üstüne Stadımızın adını leğen arenaya çevirdin sn hoca, 2.lig takımları,küme düşme adayları fink atıyor hala oyun diyosun eleştirmeyin diyosun
işin entresan yanı sadece bu maçta iyi oynamadık dedi, hocamın ciddi halüsinasyon gördüğünü düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt