Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsettiğiniz kişi çemişgezekten hayri değil Fatih Terim istifaya falan zorlanacak en son kişi.Kendisi zaten canından çok sevdiği bu camiaya zarar verdiğini hisseder ve bunu toparlayamayacağını anlarsa gider gururlu adamdır.Tazminat kovalamaz,ceketini alır çeker gider.

2-3 yıl sonra kapısına gidip hocam bu yabancı hocalar mahvetti oyuncak etti bizi diye gidip gel diyemezsin ama bu sondu.

bende senin gibi deliler gibi savunyordum Fatih terimi.Hala bizim efsanemizdir..Ama bunu başarılarıyla yapmışdır.Sokakda karşıma çıksa görsem duygulanırım.Ama Galatasarayı falan canından çok sevdiği yok.Palavra.Yani aslolan Galatasaray diyor hep lafda.
Galatasarayı canından çok sevse o egosunu Galatasaray önüne koymaz.Galatasarayı canından çok seven adam her bok ben biliyorum diye senelerdir transfer rezilliği yaşatmaz klübe.

Bu yüzden kim olursa olsun isim fanatikliğinden kurtulmak lazım.Sadece Galatasarayın menfeatini görmek lazım.Bu düşünceyle olaylara bakarsak doğruyu görürüz.

Ya bari kaliteli trolük yap

Yanlız oradaki taraftarlar açısından buda ayrı kepazelik.Terim istifaya çağırmak için veya protesto etmek içinde birisini kullanmaya gerek yok. Mustafa cengiz yönetiminide biliyoruz.

Yemin ederim tepeden tırnağa batıyoruz.İnanılmaz iş bilmez ve kötü taraftar profili var.Bu forumada bakarak söylüyorum.
Bazen şu düşdüğümüz durumun çok normal olduğunu düşünüyorum.

Bjk de: Emirhan, Ersin,Rıdvan, Serdar,Can Bozdoğan.
Fb de: Altay, Berke, Arda, Muahmmed, Ferdi.
6 aydır gençleşme operasyonu bahanesi üreten 25 m euro harcamiş takımda Kerem dışında kim var hocam???

6 aydır gençleşme operasyonu bahanesi üreten 25 m euro harcamiş takımda Kerem dışında kim var hocam???

boey cica morutan nelsson kerem mohammed halil berkan

Zamanında bıraktı dediğin adam 38 yaşına kadar top oynadı yav :asd:

Ama ben de severim kendisini. Bülent Kaptan'ın yeri bambaşkadır ama.
Zamanında yurt dışına gittiği için o yaşa kadar o seviyede oynadı.

Mancini döneminde bizim formayı fırlatan 8 numaralı kaptanlık bile verilen şahısa o dönem yurt dışına gitmesini de önerdi. Ama 8 numara burada ki yağlı sözleşmeyi bırakıp gitmedi ve hala kene gibi yapışıyor.

Olur da bir operasyon olur ve hepsi sepetlenirse bundan sonraki kariyerini en fazla yorumcu olarak geçirir bay 8.

Fatih hoca başarısızdır. 25m euro harcadığın takımın sabıra ihtiyacı vardır ama bu 3 sene değildir. Sanki para harcamadık alt yapıdan ya da 5m euroya takım toplamışız muamelesine gerek yok.
İki senedir transferler boşa yapılıyor resmen. Gram ilerleme yok. Şu takıma düzgün orta saha almadan iki senedir devam etmek hem kendine hem takıma ihanettir. İsmail ile devam etmek ihanettir. Defansı kaleciyi full yabancı yapıp orta saha taylan-berkan yapmak ihanettir.

Yahu reis gençmiş projeymiş uydurma. Yetersizliklerini örtbas etmek için uydurdukları yalan.
Çünkü para yok beş taksitle adam aldılar.Bahsettiğin 25 milyon değil 10 milyon.Bu sene toplamda 10 milyon para harcandı.
10 milyona 10 oyuncu bu kadar olur. Heleki bunlar birde genç ise hiç anlayamazsın işte böyle küme düşme mücadelesi verirsin.

Gençleşiyoruz diyoruz ama forvet ihtiyacımız varken alt yapıda gol kralı olmuş adamı başka takıma kiralıyoruz. Bu karar eksik de varken :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hoca başarısızdır. 25m euro harcadığın takımın sabıra ihtiyacı vardır ama bu 3 sene değildir. Sanki para harcamadık alt yapıdan ya da 5m euroya takım toplamışız muamelesine gerek yok.
İki senedir transferler boşa yapılıyor resmen. Gram ilerleme yok. Şu takıma düzgün orta saha almadan iki senedir devam etmek hem kendine hem takıma ihanettir. İsmail ile devam etmek ihanettir. Defansı kaleciyi full yabancı yapıp orta saha taylan-berkan yapmak ihanettir.
Nokta...Forumda malum trollerin ne dediğine zerre kadar önem vermem. Ancak senin gibi, Terim' i samimiyetle savunanların bile bunları diyor olmasını değerli bulurum :hat: ...

Dün Twitter'da bir eleman gördüm Fatih Terim için sürekli ''Karton İmparator'' diyordu aklıma direk Ahmed Arif Kesen geldi o çok kullanıyordu bu tabiri :D Karton imparator nedir abi ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt