Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa!

Başka söze gerek yok
14556.webp

Nokta...Forumda malum trollerin ne dediğine zerre kadar önem vermem. Ancak senin gibi, Terim' i samimiyetle savunanların bile bunları diyor olmasını değerli bulurum :hat: ...

Her zaman objektiftim bu sene bir suru olay oldu ama hocanin iyi oynuyoruz sadece atamiyoruz,tutamiyoruz ve hakem hatalari savunmasi sorunlari cozmeyeceginin farkindayim. Sorunlari teshis edemiyor bana kalirsa. Bunun yolu ya yapilanmaya devam edip transfer yapmasina goz yummak ya da yollari ayirmak. Ben hocayla devam kararini daha mantikli bulsam da yanina biraz futbol akli gerektigi de ortada. Baskan mi olur yk uyeleri mi olur yardimci hoca mi olur bilmem ama suan hocanin yolu yol degil maalesef.

Bu adam icin iki guzel başkan harcandı. Mustafa Cengizin son günlerinde yaşadığı üzüntüler de içimizde bir yara olmalıdır. Ne oldu şimdi. Kim haklı kim haksız.
inş mustafa cengiz hakkını helal etmiştir yoksa yusuf fahir baba gibi büyüye kurban gitmeyelim

Dedem git Ekrem baskanla falan aranı sıcak tut bir bakmışsın nihattan sonraki tff başkanı olmuşsun. Senin artik oralara oynaman lazim birak saha icini ayak tenisini falan.
Ekrem beyin kendisine pek yüz vereceğini sanmam. Vermemesi de zaten Türk futbolu adına doğru 1 hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt