Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayılı gün çabuk geçer

2003 2004 gibi. orda da ligde kötüydük ama juveyi yenmiştik almanyada. sonra üst üste kayıplar geldi kupada içerde rizeden 5 yedik, uefaya kalmıştık vilareale elendik, ondan sonra 2-3 maç daha idare edip istifa etti. yine uefa maçını fln bekliyodur b iht.

2003 2004 gibi. orda da ligde kötüydük ama juveyi yenmiştik almanyada. sonra üst üste kayıplar geldi kupada içerde rizeden 5 yedik, uefaya kalmıştık vilareale elendik, ondan sonra 2-3 maç daha idare edip istifa etti. yine uefa maçını fln bekliyodur b iht.

muhtemelen öyle ama tek fark bu kez o maça daha çok var hem de senaryo daha kötü gelişiyor

2-3 maç daha sallanıp iyice aşağıya yaklaşırsak dayanabilir mi

3 yıllık plan, sabır, tünelin sonu ışık...
2 genç dururken oyuna giren Aytaç

1641763267514.webp

muhtemelen öyle ama tek fark bu kez o maça daha çok var hem de senaryo daha kötü gelişiyor

2-3 maç daha sallanıp iyice aşağıya yaklaşırsak dayanabilir mi

sanmam, inş düzeltir ama radikal bişey yapması lazım ya dizilişi değiştiricek ya çok acayip 2-3 adam alacak ama o kdr zamanı kalmadı. demir spor maçı son damlaydı ama bi şekilde denizli ve giresunu atlatabildi, şimdi hatayda da yenilgi olursa heralde bu son olur. yönetim de yardımcı mevzusuyla gereken msjı verdi. bakalım nolcak

uefada ki maçı değil kurayı bekliyor , sağlam bir takım çıktığı an ligde yenilip gider çıkmaz bile uefa maçına kankası mustafa denizli de böyleydi

Mantıklı da bu şık. Belki TS maçı da son olabilir. Fikstüre baktım da ( Mart'ta olacak sanırım AL maçlarımız Daha elemeler Şubat'ta falan. )O sürece kadar Allah korusun kalırsa, biz cidden dibi boylarız ligde. Maçların hepsi sıkıntılı. Üstün olduğumuz belki 1 2 takım olabilir. Ötesine yenilmemiz daha yüksek ihtimal...

Mantıklı da bu şık. Belki TS maçı da son olabilir. Fikstüre baktım da ( Mart'ta olacak sanırım AL maçlarımız Daha elemeler Şubat'ta falan. )O sürece kadar Allah korusun kalırsa, biz cidden dibi boylarız ligde. Maçların hepsi sıkıntılı. Üstün olduğumuz belki 1 2 takım olabilir. Ötesine yenilmemiz daha yüksek ihtimal...
Asıl sıkıntı burada başlıyor işte.. Giresunspor maçından sonra istifa etmeyip 2-3 maç daha kaybedip küme düşme hattına gerilersek işte o zaman oyuncularda psikolojik olarak çökecek ve kaybetme alışkanlığı başlayacak..

Galatasaray' yönetiminden bir beklentim yok fakat bu adamı acilen kovacak bir babayiğit lazım.. Yoksa iş başka yerlere gidiyor! Fikstür acayip sıkıntılı..

Asıl sıkıntı burada başlıyor işte.. Giresunspor maçından sonra istifa etmeyip 2-3 maç daha kaybedip küme düşme hattına gerilersek işte o zaman oyuncularda psikolojik olarak çökecek ve kaybetme alışkanlığı başlayacak..

Galatasaray' yönetiminden bir beklentim yok fakat bu adamı acilen kovacak bir babayiğit lazım.. Yoksa iş başka yerlere gidiyor! Fikstür acayip sıkıntılı..

Bakınca bile moralim bozuldu. Bir Göztepe, Rize belki diyorum ama emin bile değilim. Zaten kaybetme alışkanlığımız var. Bu işe birileri bir şekilde el atmalı. Marttan sonra bir de iki ay falan kalacak. O sekiz maç bu tff bizi öldürüp diriltir. İnadına şekilde. Değil mart, Şubat bile çok geç. Bu hafta son şans olmalı. Mantıken bakıldığında...

Abilerim ve kardeşlerim öncelikle merhaba bu benim ilk mesajım olacak. 20 yıldır Galatasaray taraftarı ve futbol aşığı bir gencim. Boş zamanlarımda oturur lig fark etmeksizin sadece futbol maçı izler ve futbol oynarım arkadaşlarımla. Okuduğum kitaplar bile futbol ile ilgilidir yani anlayacağınız az çok bilgiliyimdir. :) Her neyse konuya gelelim...
Fatih Terim tartışmasız Galatasaray tarihinin kurucusundan sonra gelen en önemli figürüdür. Sadece bununla da kalmaksızın şu ana kadar gelmiş geçmiş en başarılı, Avrupa arenasında en çok tanınan ve en çok örnek alınan Türk Teknik adamdır. Fakat her güzel şeyin de bir sonu vardır.
Sizlere bir soru sormak istiyorum, Fatih Terim görevi Tudor'dan aldıktan sonra hanginiz istisnalar hariç Galatasaray'ın planlı ve bilgili, topa hükmederek ve ne yaptığını bilerek oynayıp kazandığı maç hatırlıyorsunuz? Bir elin parmağını geçmez sanırım değil mi?
Çünkü Fatih Terim artık aklındaki oyunu sahaya yansıtamıyor, aklındaki oyunu oynatmaya yönelik aldığı topçuları tam anlamıyla doğru düzgün kullanamıyor. Bunun sebepleri tartışılır belki hoca formunda değildir belki artık yapamıyordur falan orasını bilemem. Fakat ya yardımcı ekibi? Size şu kadar söylüyorum ve lafımın da arkasındayım, şu an o yardımcı antrenörleri alın ve yerlerine beni koyun inanın çok daha faydam olur. Ben yardımcı antrenörlerin zerre faydası olduğunu inanmıyorum çünkü hiç biri modern futbol oynamaya yönelik en ufak bir fikir bile veremiyordur hocaya.
Zaten Fatih Terim, Tudor'un kurmuş olduğu ve gayet güzel, baskılı top oynayan kadroyu alıp şampiyon yapmadı mı? Ben 20 yıllık hayatımda Avrupa Ligi kazandığımız seneler hariç hiç bu adamın zor zamanlarda şampiyon yaptığını hatırlamıyorum. Hep hazır takımlarla şampiyon olduk ne bileyim Drogbalar ve Sneijderler, Melolar ve Elmanderler, Hagiler ve Şükürler, Prime Burak Yılmazlar falan.
Hoca artık bırakmalı çünkü bu takımın başında olduğu sürece bu böyle gitmez! Bize artık bu takıma bir oyun kimliği kazandırabilecek bir Teknik adam lazım.

Forma adaleti sıfırdır. Oynattığı oyunu geçtim bu takim çalışmıyor ayrı bir konu da harbiden forma adaleti yok. Geçen sezon ne yaptı ne etti ardayı oynatabilmek için onyekuruyu küstürdü şampiyonluğu Beşiktaşa hediye etti. Mesela arda sakatlanmamis olsa yunusu da kiralamamis olsak yunus arda dan formayı mümkünati yok alamazdı. Diken üstünde maçlarda son dakikalarda ardanin yerine alırdı oyuna, çocuk iyice bocalar taraftarın önüne atardı, sonraki maç arda ilk 11 de devam yunusun kariyerinin içine ederdi. Mesela arda sakat olmasa kerem forma yüzü göremezdi. Bu adam yaşlandıkça kangren olmaya başladı artık kesip atmazsak çürüyüp gidecez yakında ciddi manada söylüyorum bunu.

Hala ardadan babelden feghouliden abilik liderlik falan bekliyor yapılanmaya gidiyoruz 3 sene verin deyip. Bir tane iyi yapabildiğimiz bir hücum organizasyonu yok bir tane iyi yaptığımız bir şey söyleyin. karambole oynuyor herkes yardimcisi yok muhtemelen her haltla kendisi ilgilenmeye çalışıyor

sezonu tamamlamasından yanayım ben. sezon sonu uygun 1 şekilde yolları ayırmak daha doğru olur. bu sezon gitti artık, avrupada da bir şey çıkmaz.

sadece kendisiyle değil, alt yapıya koyduğu herkesle vedalaşılmalı. + Ardayla. Asla antrenör olarak başlamamalı.

genç kadroya, genç ve başarıya aç bir isim bulunmalı. Okan'a olumsuz bakmıyorum seçeneklerden biri olabilir. Kıymetli 1 şampiyonluk aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt