Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezonu tamamlamasından yanayım ben. sezon sonu uygun 1 şekilde yolları ayırmak daha doğru olur. bu sezon gitti artık, avrupada da bir şey çıkmaz.

sadece kendisiyle değil, alt yapıya koyduğu herkesle vedalaşılmalı. + Ardayla. Asla antrenör olarak başlamamalı.

genç kadroya, genç ve başarıya aç bir isim bulunmalı. Okan'a olumsuz bakmıyorum seçeneklerden biri olabilir. Kıymetli 1 şampiyonluk aldı.

Sezonu bence de tamamlasin ama bu takım ciddi anlamda bitmis. Mac falan kazanma ihtimali çok azaldı. 5 hafta sonra düşme hattında olursak efsane falan demezler, stadta cok agir protesto yer.

Sezonu bence de tamamlasin
sezonu tamamlamasından yanayım ben. sezon sonu uygun 1 şekilde yolları ayırmak daha doğru olur. bu sezon gitti artık, avrupada da bir şey çıkmaz.

sadece kendisiyle değil, alt yapıya koyduğu herkesle vedalaşılmalı. + Ardayla. Asla antrenör olarak başlamamalı.

genç kadroya, genç ve başarıya aç bir isim bulunmalı. Okan'a olumsuz bakmıyorum seçeneklerden biri olabilir. Kıymetli 1 şampiyonluk aldı.

Devam etsin de kume mi duselim ne istiyonuz

YouTube'da Sports Digitale kanalını izliyorum adam diyor ki Gökhan Dinç Fatih Terim'i aramış Fatih Terim Işıtan Gün hakkında Gökhan Dinç'e çok olumsuz şeyler söylemiş. Ya abi ben gerçekten anlam veremiyorum bu duruma ve hayret ediyorum, ya arkadaş Gökhan Dinç kim oluyorda sen yönetimden birisi hakkında bu şahısa olumsuz şeyler söylüyorsun. Yani akıl alır gibi değil adam bir şekilde yönetimden birileriyle ters düşüp kavga etmeyi başarıyor ya. Ya yeni yönetim geldi burda bile kendine bir düşman yarattı adı Işıtan Gün. Adam artık bunu huy edinmiş cidden, yönetimden birileriyle kavga etmeyi savaşmayı huy etmiş. Gökhan Dinç hayatımda gördüğüm en kişiliksiz boş karakterlerden birisidir ve sen bu şahısla telefonda görüşüp yönetimden birini eleştiriyorsun.

Bu verdiğim linkte dakika 18:56'da söylüyorlar.

Senin bu gizli ftci havan beni rahatsız etmeye başladı

Şimdi şu var reis, simdi terimi yolladik diyelim, gelen hoca da Avrupa macinda rezil oldu, elendik, ligde de yine biraz düzeldik ama kötü gitti. Sonra diyecekler ki hoca olsaydı biz kupada yari final falan oynardik. Sezonu tamamlasin ve bu defter hepten kapansin, yoksa kapanmayacak

Şimdi şu var reis, simdi terimi yolladik diyelim, gelen hoca da Avrupa macinda rezil oldu, elendik, ligde de yine biraz düzeldik ama kötü gitti. Sonra diyecekler ki hoca olsaydı biz kupada yari final falan oynardik. Sezonu tamamlasin ve bu defter hepten kapansin, yoksa kapanmayacak
Ceketini alıp çıkar bu sefer

Ceketini alıp çıkar bu sefer

Yeni gelecek adamin floryayi bastan sona degistirmesi gerekiyor, herseyi yani. Cok sevmem ama kerem oveti dinledim, adam diyor ki terim kurumsal yapiya uymayan isler yapiyor, floryaya isitani sokmuyormus mesela. Floryanin sil bastan yapilmasi gerekiyor

arda'nın iyi bir antrenör olabileceğine inanıyorum.

Yeni gelecek adamin floryayi bastan sona degistirmesi gerekiyor, herseyi yani. Cok sevmem ama kerem oveti dinledim, adam diyor ki terim kurumsal yapiya uymayan isler yapiyor, floryaya isitani sokmuyormus mesela. Floryanin sil bastan yapilmasi gerekiyor
Bende izledim simdi istifadan hic bahsetmemisler :) hala yardimci hoca gelmeli falan diyorlar :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt