Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.662
- 7.072
- 718
Hala savunanın olması gerçekten çok hayret verici..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forma adaleti sıfırdır. Oynattığı oyunu geçtim bu takim çalışmıyor ayrı bir konu da harbiden forma adaleti yok. Geçen sezon ne yaptı ne etti ardayı oynatabilmek için onyekuruyu küstürdü şampiyonluğu Beşiktaşa hediye etti. Mesela arda sakatlanmamis olsa yunusu da kiralamamis olsak yunus arda dan formayı mümkünati yok alamazdı. Diken üstünde maçlarda son dakikalarda ardanin yerine alırdı oyuna, çocuk iyice bocalar taraftarın önüne atardı, sonraki maç arda ilk 11 de devam yunusun kariyerinin içine ederdi. Mesela arda sakat olmasa kerem forma yüzü göremezdi. Bu adam yaşlandıkça kangren olmaya başladı artık kesip atmazsak çürüyüp gidecez yakında ciddi manada söylüyorum bunu.
Gitmez. False alarmThe end ...
floryayı ahıra çevirdi, kapıya yazı astırmış ftye biat etmeyen giremez diye. yöneticiye bile giriş yasağı getirebiliyor. liyakat denen bişey yok, elini eteğini öpeni yanından ayırmıyor. paşabahçesporun bile daha profesyonelce yönetildiğini düşünüyorum
@Igor Tudor ve ben artık yenilikten yanayızrenktaş kuzenin yazmıyor değil mi
yoksa ben semihleri mi karıştırdım
Semihleri karistirdin Hocam Ben Semih Ç.renktaş kuzenin yazmıyor değil mi
yoksa ben semihleri mi karıştırdım
Kim gelsin acil soyle soyleyecegin isim basarili olursa Abimsin yok olmazsa baş dusmanimHadi güle güle
:halay:
Başkanlık döneminde de bir 10 milyar tl borç yapar, umarım lucescu tarzı başarılı efendi kariyerli bir proje hocası bulur Gs kendine yakışanKurtlar sofrasından çıkamadın ya ona yanarım hocam bu son dönemindi...Artık kötü sonuçlarda durumu toparla diyecek bir Terim olmayacak..Şu 3 yıl en azından bitseydi sabretseydik tek isteğin buydu.Umarım bu vefasızlığımızı ah vahlar eşliğinde hatırlamayız.
Ama ben seni tanıyorsam teknik direktörlük defteri kapansada başkanlık günlerin yakındır.