Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer hocam biz senden razıyız Allah senden razı olsun seni böyle işlere alet eden Ali ve Nihat yardakçıları da elbet gidecek o zaman kimin ne olduğunu herkes görecek

4. dönemi iyi basladi, takimi motive ederek ve dogru kararlar vererek iki sampiyonlugu kazandirdi. sonra kendi inatçiligi yuzunden bir sürü puan kaybettirmeyi basladi, bunun üzerinden tffle saçmasapan kavgalara girdi. oynanan oyun tatmin edici degildi ve bir çok kez hatalarindan ders almadi.

her seye ragmen kendisine mutesekkiriz, ve sampiyonluklar icin tesekkur ediyoruz. yolu açik olsun.

Hersey icin tesekkurler Imparator

Herzaman basarilarinla hatirlanacaksin

Tffbye rağmen şampiyonluk çıkartıp kılpayı şampiyon yapacaktın inşallah kulübe hizmetlerin unutulmaz.

Hayatımın en mutlu anlarında senin bize yaşattıklarının yeri büyük, bir daha antrenör olarak gelmeyecek olman çok üzücü hocam. Hayalimdi senin takımını İstanbulda izlemek. En büyük hayallerimden birini gerçekleştirdim bu sene, hiç maç kaçırmadım, Giresun maçına 25.dk da girdim, maç sonu çok sinirlendim sana ama son maçın olduğunu bilseydim... Öyle şeyler yaşattın ki uğruna ölmeye değer

salute.gif

Yaşattığı başarılar için teşekkürler

Bence bırakmalı artık Td işlerini

Ailesine zaman ayırsın

Gençleşmek demek , başta sistem demek , koşmak demek , pres demek hayvan gibi rakibi bunaltmak demek. Buzluk üzerinde oturmakla olmuyor bu işler .Sen ne yaptın hoca ? inşallah bu sefer gitmişsindir.

Hayatımın en mutlu anlarında senin bize yaşattıklarının yeri büyük, bir daha antrenör olarak gelmeyecek olman çok üzücü hocam. Hayalimdi senin takımını İstanbulda izlemek. En büyük hayallerimden birini gerçekleştirdim bu sene, hiç maç kaçırmadım, Giresun maçına 25.dk da girdim, maç sonu çok sinirlendim sana ama son maçın olduğunu bilseydim... Öyle şeyler yaşattın ki uğruna ölmeye değer
bizi de aglatacaksınız

Son dönemde geldiğinde Nerede Kalmıştık tweeti sonrasında hayatımızın en mutlu günü yapmıştın o gün heyecandan yerimizde dahi duramıyorduk çocuklar gibi mutlu yapmıştın bu hikaye böyle bitmemeliydi bu hikaye bir Avrupa kupasıyla bitmeliydi o yakışırdı. Ayrılık olacaksa da sezon sonu 55 bin kişi önünde olmalıydı böyle olmamalıydı. Seni bir gün bu kulüpte en azından teknik direktör olarak olmasa da bir görevde görürüz

2019'da ayrılsaydık herhalde çok uzun bir teşekkür ve metin yazardım. Şu an içimden ikisi de gelmiyor. Kendi etti kendi buldu. Yardımcı ekibi yenilemeyi bile kabul etmedi. Bir çömez başkanın "gençleşme projesine" yem oldum konusunu da yemiyorum. Kendisi futbolun tozunu yutmuş biri. Gidişi bile bahanelerle örülü. Şu an sadece bu sene gitse de gelecek seneyi düşünüyorum. Burak da giderse umutlanacağım. GSmiz kazansın. Diyeceğim tek temenni bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt