- 1 Ocak 2011
- 15.490
- 10.482
- 1.838
Bu cocugu kiyida kosede yakalamk isterdimYAŞASIN FİKRİ HÜR VİCDANI HÜR GALATASARAYLILAR!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu cocugu kiyida kosede yakalamk isterdimYAŞASIN FİKRİ HÜR VİCDANI HÜR GALATASARAYLILAR!
basına is mı getırecenBu cocugu kiyida kosede yakalamk isterdim
Hayir.Bjk ihtimali olabilir mi sizce
hocama yakısır şerefli bi kulupBjk ihtimali olabilir mi sizce
Üzgün müsünBu cocugu kiyida kosede yakalamk isterdim
Evet tabiki her Galatasarayli gibi ama Yeni hocaya konstre olmaya basladim yapacak bisey yok.Üzgün müsün
kolpaBurak Elmas: "Gel Sportif A.Ş.’de görev al. YK üyesi ol. Yeni teknik direktörü de birlikte belirleyelim."
Fatih Terim: "Ben bu proje için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin."
kim yazmıştı unuttum - Hull City dedi biri.Bjk ihtimali olabilir mi sizce
Dovemesem bile dayak yerim kendisinden en azindan sinirim sogurbasına is mı getırecen
evt son mac cıkardıgı bktan kadroyu hatırladık bu msjla, sampiyonlugu vermıstı
acun daha çok verirBjk ihtimali olabilir mi sizce
Tovbe Tovbe Sabir sabir sabir.Denizli de fark olması lazımken ( içerde altı attık, düşmüş takım ve kadrosu çoluk çocuk doluydu) ve jk maçında dördüncü gölü atabilecekken duraklamak da o skandallıklara dahil.
Bugün değilse ne zaman hocam?Tovbe Tovbe Sabir sabir sabir.
Sokam.Tudora yawBugün değilse ne zaman hocam?
Evet burası Galatasaray forumu, terim yalama forumu değilFatih Terim hakkınca yapılan yorumları görüyorum.
Burası nasıl Galatasaray forumu ?