Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim denis mann'ı istemiş burak elmas ve ışıtan gün solbakken'i alacaklarını söylemiş.

fatih terim fernando ve melo gibi tecrübeli bir önlibero istemiş burak elmas ve ışıtan gün gedson'u alacaklarını söylemiş.

film çoktan kopmuş hoca ve yönetim arasında.

Seviyeye bak ya. Klavye delikanlısı olmuş buralar.

Gel yüzüme söyle lan bu kelimeleri gevşek.
Uzatma renktaş

Önce hata yapan sensin

Bende kullandığım kelimeden dolayı hatalıyım

Bunun için özür dilerim

Ama sende özür dilemelisin

Bunu kabul et

Çünkü ne şimdi ne de eskiye dönük bir tane hakaret ettiğim post yoktur Terim'e karşı

En başından beri Terim'in yanlışlarını ve gitmesi gerektiğini söylüyorum

Ama bana kalkıp sen Galatasaray düşmanı dersen işler değişir

Benim sevgim kişiye değil Galatasaray'a

Son düzenleme:
biz buradayız hocam.
artık başlıyoruz elmas. her puan kaybında akbaba gibi çökeceğiz üzerinize. bu saatten sonra kaybedecek bir şeyimiz de yok.
çakma taraftarları da birkaç ay sonra göreceğiz burada. sadece bekliyoruz. biz buradayız,yine varız. hiç de yarım bırakmaya niyetli değiliz.

biz buradayız hocam.
artık başlıyoruz elmas. her puan kaybında akbaba gibi çökeceğiz üzerinize. bu saatten sonra kaybedecek bir şeyimiz de yok.
çakma taraftarları da birkaç ay sonra göreceğiz burada. sadece bekliyoruz. biz buradayız,yine varız. hiç de yarım bırakmaya niyetli değiliz.
Allah Kerim, Fatih Terim
Allah Kerim, Fatih Terim

biz buradayız hocam.
puhaha

gereksiz bir hareket.. dikiş tutmaz.. belmas bir loser olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. kankası gibi bir loser..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt