Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ayrılık pfdk cezası sonrası olmalıydı, geç kalınmış bir karar.

İşin kötüsü, hocanın bu kararı kendisi alması gerekirdi yakışmadı.

biz buradayız hocam.
artık başlıyoruz elmas. her puan kaybında akbaba gibi çökeceğiz üzerinize. bu saatten sonra kaybedecek bir şeyimiz de yok.
çakma taraftarları da birkaç ay sonra göreceğiz burada. sadece bekliyoruz. biz buradayız,yine varız. hiç de yarım bırakmaya niyetli değiliz.
Siz kimsiniz yav
Akbaba gibi puan kaybı mı bekleyeceksiniz gerçekten

Milletçe her şeyi ekstreme vuralım emi...
Yahu arkadaşlar bu kadar politik olmayın hayatta her şeyde. Hele hele hayatta zevk aldığınız şeylerde (burada Galatasaray).
Zannedersin Genel Seçime gidildi , ülkede yer yerinden oynadı.

Kötü gidişat, kötü skorlar... kimisi bunun sorumlusunu yönetim beller , kimisi teknik direktörü , kimisi he ikisinide. Olan bundan ibaret.

neyin kavgasını ne için yapıyorsunuz burada - herkes aynı şeyi düşünmeyebilir ama başkası aynı fikirde olmayınca kabul ettirmek , yaka paça laf kavgasına girmek çok yanlış. Sanki siz sözleşmeleri yaptınız / kovdunuz / aldınız sattınız. Eleştirin tabii ama kötü gidişat sonucunda atılan bir adımdan daha fazla anlamlar koyarak politik olmayın şurada lütfen.

Ayrılıklar da sevdaya dahil hocam yaşattığın her şey için teşekkürler. Geç alınmış bir karardı

biz buradayız hocam.
artık başlıyoruz elmas. her puan kaybında akbaba gibi çökeceğiz üzerinize. bu saatten sonra kaybedecek bir şeyimiz de yok.
çakma taraftarları da birkaç ay sonra göreceğiz burada. sadece bekliyoruz. biz buradayız,yine varız. hiç de yarım bırakmaya niyetli değiliz.
Akbaba Batuhan 😀

biz buradayız hocam.
Yahu arkadaş neden böyle bir beklentiye giriyorsunuz

Amacımız Galatasaray'ın daha iyi olması değil mi

Yeni gelen adamı neden desteklemeyeceksiniz

Böyle önyargıları bırakalım

Terim doğru düzgün işler yapsaydı Galatasaray'ı başarılı götürseydi

Neden değişmesini isteyelim ki

Nedir bu kan davası olayı yahu

Benim için öncelik Galatasaray

Takımın iyi olmasını istiyorum bu kadar NET

Burak Elmas dönemi an itibariyle bitmiştir

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz kimsiniz yav
Akbaba gibi puan kaybı mı bekleyeceksiniz gerçekten

Şahsım adına ne gitsin diye istedim ne de yeni gelen için şöyle bir şey diyemem ya. Burak gitsin derken bile kötü sonuçlarla olur demem, diyemem. Benim istememe sebeplerim skorları da aşan şeyler zaten. Anlık bir sinirle dediğini umuyorum arkadaşın. GSnin kaybı kimseyi mutlu edemez ya, kabul edemiyorum bunu. Bu seneyi silmiştik derken bile üzülüyoruz. ZTK bekliyordum ben. Hatta ilk maçtaki postum oydu. Şimdilik talibi, Mayıs'ta sahibi diye...ALde çıkınca da acayip mutlu oldum, gitsin dememe rağmen. Şu an öfkeliler, sakinleşince fark edeceklerdir dediklerini.

Keşke 96-00 yıllarındaki ya da 2011-2012 sezonunda Fatih Terim olsa da kalsa diyeceğim lakin öyle olsaydı bu hale düşmezdi zaten. Yaşlandı artık kabul etmek lazım. Finali başarılıyken yapmak istedi belki de lakin olmadı. Belki böyle bir düşüncesi bile yoktu bilemiyorum.

Hani gençleşme dedi yeniden yapılanma dedi 3 sene dedi eyvallah kabul, bu sene şampiyonluk da beklemedik zaten de ligin yarısı bitmişken gidip 12. sırada olmazsın ne bileyim TR kupasında 3. lig seviyesinde takıma da as kadroyla elenmezsin. Bir tek Avrupa da iyi işler yapıldı ama belli ki o da oyuncuların Avrupa maçlarındaki ekstra motivasyonundan kaynaklanıyormuş.

Pas oyunu diye tutturdu da senin elinde o oyunu hakkıyla oynayacak kalitede bir kadro yok, bunu bir türlü kabullenemedi. Ajax olmak istedi de o iş o kadar kolay değil. Adamlar pas oyunu oynuyor tamam da yaptıkları pasların yüzde sekseni dikine paslar, senin takımının paslarının yüzde sekseni yan pas geri pas kaleciye pas. 3 sene geçse ne olacak? Başka bir oyun anlayışı geliştirebilmeliydi veya bir B planı olmalıydı. Gönül başarılı olsun isterdi lakin olmadı.

İster sev ister sevme kulübün yaşayan efsanesidir hatta kariyer olarak Türk futbol tarihinin en büyük hocasıdır kabul. Lakin devri bitti. Fatih Terim'siz bir futbol anlayışını kabullenmeli ve buna göre adımlar atılmalı.

Üzücü ama yapacak bir şey yok.

Terimsporlular sadece twitterda sanıyordum. Terimi Gsden daha kıymetli görenler burada varmış. Terim gitti diye her hafta rakibimizi destekleyecekler şimdi.

Ulan Terim bizim de sevdiğimiz kıymetli hocamız. Kendisini başarılarıyla daima anacağız. Adamdan nefret ettireceksiniz zorla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt