- 1 Ağustos 2009
- 47.205
- 49.537
- 4.878
Çekinmeden et lütfenEdeceğim küfürler için işlem uygulama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekinmeden et lütfenEdeceğim küfürler için işlem uygulama
sevdigini elinden aldilarEdeceğim küfürler için işlem uygulama
Öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer diyorlar şimdi deGalatasaray'da bir grup taraftar Fatih Terim'in evinin önünde. "İmparator Fatih Terim ölene kadar seninleyiz" tezahüratları yapılıyor. (TRT Spor)
hocam bu takım ne oynuyor diye bagıran bı dayı gorevlıler tarafından apar topar uzaklastırıldıgı söylenıyorGalatasaray'da bir grup taraftar Fatih Terim'in evinin önünde. "İmparator Fatih Terim ölene kadar seninleyiz" tezahüratları yapılıyor. (TRT Spor)
Uzasevdigini elinden aldilar
babam dedigi hocasini gönderdiler.
sen icmeyeceksinde eski sevgilinin boyfriend mi içecek?
Doruk avatarın yüzünden yazdıklarına odaklanma sorunu yaşıyorumsevdigini elinden aldilar
babam dedigi hocasini gönderdiler.
sen icmeyeceksinde eski sevgilinin boyfriend mi içecek?
arda whatsapp’tan ayarlayacakmış bi şeylerKonuyu bulamadım. Buraya yazıyorum. Bugünkü idman ne oldu acaba? Hatay maçına kim hazırlayacak takımı?
Nihat geçen yıl hocama bir teklif yapsaydı, Elmas yerine bu karede hocamızı görürmüydük renktaş ?
Çok sevip de taptığımız
Başlara taç yaptığımız
normal değiliz bugünDoruk avatarın yüzünden yazdıklarına odaklanma sorunu yaşıyorum
Normal mi acaba
Milletçe böyleyiz renktaşÖlmeye amma meraklıyız
Kuntz sonrasi Terim dönemine hazırla kendini
Bunu kendisi istedi.. Kendi düşen ağlamaz derler.. Biz o kadar söyledik zirvede bırak diye..her nekadar ayrılması gerektiğini düşünsem de ayrılık gerçekleşince icim biraz cız etti açıkçası. zirvede bırakmalıydı, dibi görerek değil.