Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani hoca çok kotu yonetiyordu? Kadro çok iyiydi? Oyunu oyuncuları görmeden yorum yapıyorsunuz başından beri yazıyorum hoca ve scout ekibi transferleri kötü yapıyor yoksa çok da iyi oynatıyor diye. Neyse fatih terim gitsin diyenlerdenim ve bundan sonra daha kötü olacağını da yazdım. Çözüm de belli ya kulübü bir milyarder alacak ya da 5bin kişi yerine 100bin kişinin oy kullandığı bir düzene gececez başka bir önerisi olan varsa yazsin
Allah icin Karabuk, Malatya, Giresun, Goztepe, Alanya vs vs neyi iyi oynadik? Gercekten merak ettim.

Torrentin ekibini izlerken biz
Screenshot_20220116-213658_Photos.webp

Tam zamanında gittin hoca dua et Belmas yanlış zamanda yolları ayırdı tam küme düşme fikstüründeyiz Hatay, K. Paşa, Trabzon, Alanya..

Galatasaray'ın geleceği diye kurduğunuz takım bir enkazdan ibaret. İçler acısı bir sezon.
Burakın yapacağı bir is vardi onu da yanlış zamanda yaptı. Dunyanin en boş beleş başkanı.

Gercektende gelecegin takimini kurmuş, bu takim seneye 2. ligde şampiyonluğun en büyük adayı.

Sadece sana bir kaç kelam etmek için giriş yaptım sayın fatih hocam. Hocam diyor olmam sizi aldatmasın, sırf geçmişe olan saygımdan söylüyorum. 30 milyon euro harcayıp nasıl böyle bir kadro kurdun hocam ? Yedek kaleci olarak Okan'ı neden tutmadın hocam ? Cicaldau diye bir orta saha aldırdın. Verilen bonservis ücreti 6,5-7 milyon euro. İddia ediyorum bu adamın ederi en fazla 2-3 milyon euro'dur. Hatta bu fiyatı bile kimse kolay kolay vermez. Belhanda'ya o kadar laf ettik. Ama o bile bu takıma daha fazla şey katmıştır. Neden oynayan bir çok oyuncu performans olarak sürekli geriye gitti hocam ? Kerem, Marcao, Nelsson dışında sayabileceğim elle tutulur oyuncumuz yok. Tam gider ayak neden bizi böyle bir bataklığa sürükledin hocam ? Burak Elmas dediğimiz kişi, Ali Koç'un fotokopisi gibi bir şey. Ali Koç paralı biri, peki biz ne halt yiyeceğiz. Bu durum kaç senemize mal olacak. Daha çok şey var söylemek istediğim ama kelimeler yetmez. Gönderilirken dahi sanki çok iyi bir yönetim sergilemiş teknik direktör edalarındaydın. Gönderdik ama yine kurtulamadık. Terimspor taraftarları şuan kına yakıyor. Biz bu haldeyken bize düşman gerekmez. Kendi kendimizi yiyip bitireceğiz. Hani asl olan Galatasaray'dı hocam ? hayal alemini bırakın. Galatasaray'ı rahat bırakın. Biz bu tip şeylere alışık bir taraftar grubu değiliz. Kendinize gelin !

mustafa cengiz yönetimi sonlandığında kendisinin de bırakması gerekiyordu. son sezonu ve takımın hali, özhan canaydın dönemindeki enkaz örneğiyle bir tutulup yad edilecek. ama artık kapsamdan çıktı. ömrü uzun, yolu açık olsun.

Hiç sevmesem de Allah'tan liseci tayfa var, o nedenle başkan olacağını hiç zannetmiyorum. Rahmetli Mustafa Cengiz gibi iyi bir insanı bile istemiyorlardı, Terim gibi kibir abidesi bir adama hiç tahammül etmezler. O nedenle başkanlık hayali varsa çok zor. Bundan sonra olursa eğer Milli Takım onun için en iyi tercih olur.

Mizaha bir kenara birakarak, durum degerlendirmesi yapiyorum.

25m euro harcatip, bu kadar kotu kadro nasil da kuruldu inanamiyorum gercekten. Cicaldau ve Morutan en cok ben ve @Sami Karakoc savunduk ama, harbiden gercekten agirligina bir turlu koyamadilar.

Benim en cok delirdim ve sinirlendim nota su. Bu takim Fernando Reges gittikten sonra, sirti donuk 6 numara diye bagiriyordu, ve hala en kritik mevki bos suan. Taylan Antalyali, Erzurum'da 10 numara oynamis bir oyuncu, sen buna bir top class 6 numaraya ceviremeszin, bu imkansiz. Berkan geldiginden beri surekli kotuye gidiyor.

Sebebi se, senin teknik ekibin okadar kotu ki, bu oyunculari gelistirmeleri imkansiz ote. Daha adamlar baska takimlarda, calismamis hoop direk yardimci antrenor teklifi gidiyor, bunun adi biatcilikdir.

Pep burda, antremanda Raheem sterlinge nasil taktik veriyor bakin, ustelik ayni seyi uygulayip ayni teknikte atiyor.

Kadro muhendisligi gercekten berbat yapildi, zaten eleman kariyer boyunca buna 2 kere yapmis. 2004 canaydin donemi, ve simdiki donem. Ikisinde sicip sivamis ve enkaz birakmis.

Okan
Boey - Marcao - Kaan - Pva
Pulgar
Ocampo - Gedson - Vilhena - Kerem
Mohammed
Su kadro cok rahat ama cok rahat kurulabilirdi. Nelssona cok severim, cokta iyi oyuncu ama bizim 7m euroya bir stopere gomme luksumuz yok. Gedson zaten gelmeye dunden razi, Vilhena gibi bir sol ici oyuncusuna nasil kacirirsin bu baska fiyasko. Espanyol adami bedava kiraladi ve cuzi bir satin alma var, gercekten inanilmaz. Bu kadroda tek maliyetli oyuncu, 6 numarada oynayan Erik Pulgar, Fiorentina da az zaman aliyor. Bu oyuncuya 7-8m euro bandinda alabilirdin.

16 yasindaki futbol sever, elemandan cok daha iyi kadro kurardi. Yazik oluyor kos koca camia'ya.

Mizaha bir kenara birakarak, durum degerlendirmesi yapiyorum.

25m euro harcatip, bu kadar kotu kadro nasil da kuruldu inanamiyorum gercekten. Cicaldau ve Morutan en cok ben ve @Sami Karakoc savunduk ama, harbiden gercekten agirligina bir turlu koyamadilar.

Benim en cok delirdim ve sinirlendim nota su. Bu takim Fernando Reges gittikten sonra, sirti donuk 6 numara diye bagiriyordu, ve hala en kritik mevki bos suan. Taylan Antalyali, Erzurum'da 10 numara oynamis bir oyuncu, sen buna bir top class 6 numaraya ceviremeszin, bu imkansiz. Berkan geldiginden beri surekli kotuye gidiyor.

Sebebi se, senin teknik ekibin okadar kotu ki, bu oyunculari gelistirmeleri imkansiz ote. Daha adamlar baska takimlarda, calismamis hoop direk yardimci antrenor teklifi gidiyor, bunun adi biatcilikdir.

Pep burda, antremanda Raheem sterlinge nasil taktik veriyor bakin, ustelik ayni seyi uygulayip ayni teknikte atiyor.

Kadro muhendisligi gercekten berbat yapildi, zaten eleman kariyer boyunca buna 2 kere yapmis. 2004 canaydin donemi, ve simdiki donem. Ikisinde sicip sivamis ve enkaz birakmis.

Okan
Boey - Marcao - Kaan - Pva
Pulgar
Ocampo - Gedson - Vilhena - Kerem
Mohammed
Su kadro cok rahat ama cok rahat kurulabilirdi. Nelssona cok severim, cokta iyi oyuncu ama bizim 7m euroya bir stopere gomme luksumuz yok. Gedson zaten gelmeye dunden razi, Vilhena gibi bir sol ici oyuncusuna nasil kacirirsin bu baska fiyasko. Espanyol adami bedava kiraladi ve cuzi bir satin alma var, gercekten inanilmaz. Bu kadroda tek maliyetli oyuncu, 6 numarada oynayan Erik Pulgar, Fiorentina da az zaman aliyor. Bu oyuncuya 7-8m euro bandinda alabilirdin.

16 yasindaki futbol sever, elemandan cok daha iyi kadro kurardi. Yazik oluyor kos koca camia'ya.

@Enes Dalmış

1+ bons verdiğimiz topçular

Diagne 13
Luyindama 8
Nelson 7
Cicaldau 6.5
Mostafa 5
Berkan 4
Emre 4
Marcao 4
Nagatomo 3.5
Morutan 3.5
BAY 2
Boey 1

Ulan F.t.

2004 dejavu

Terim’in enkazını kaldırmak yıllar alacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt