Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu sırf Terim ile çalışacak diye burada sayfa sayfa Burak Elmas,Işıtan övgüsü düzenler dönmüş,en baştan beri karşı olanlara Işıtan ve Burak ile mutluluklar diliyorlar.Komik ötesi. Şu durumdan hocayı ak pak sıyırıp yorum yapmak dürüst değil. Bu basiretsiz yönetimin gelişinde dahi etkisi vardır. Şu halin en ağır sorumluluğu kendisindedir. İstediği kadar mağdura yatsın ,Galatasaraylı görüyor.
heaaaa

kim ne derse desin mevcut şartlarda en iyi başkan adayı (olursa)
ağırlığı olan herkesle mücadele edebilecek biri lazım
daha iyisi yok

kim ne derse desin mevcut şartlarda en iyi başkan adayı (olursa)
ağırlığı olan herkesle mücadele edebilecek biri lazım
daha iyisi yok
Katilmiyorum. Galatasaray’in 4 trilyon borcunun bas sorumlusudur. Takim yonetmesini, transfer yapmasini, sistem kurmasini, parayi efektif kullanmasini bilmeyen, iletisimi dehset derecede kotu, sifir egitimli birine Galatasaray kulubunu emanet etmek icin zir cahil olmak lazim.

Bu baskan ve yönetim fatih hocayi haketmiyordu.ayrilmasi dogru oldu,daha fazla yazik olmadan.bigun yeniden ama simdi degil

Katilmiyorum. Galatasaray’in 4 trilyon borcunun bas sorumlusudur. Takim yonetmesini, transfer yapmasini, sistem kurmasini, parayi efektif kullanmasini bilmeyen, iletisimi dehset derecede kotu, sifir egitimli birine Galatasaray kulubunu emanet etmek icin zir cahil olmak lazim.

hayır değildir (y)

Oğulcan rezilliği sadece transfer olması veya o parayı vermemiz değil. İste iste iste, şöyle oyuncu böyle oyuncu, paralar ödensin ama 1 kere bile oynatma. Bursa maçında sagbek oynat ardından 1-2 maç. Bu mu renktaş
İrfan muhabbetindeki dahli vs hic girmiyorum oraya

Hocanin ayrilisi yanlis degildi, ki kovulmayi bence hak ediyordu kesinlikle, buradaki sorun sadece ayrilis zamani ve sekliydi.

Burak Elmas denen figüran baskan neyi dogru yapiyor ki bunu dogru yapacakti. Adam herseyi eline yüzüne bulastirdi. Hocayi su tabloda ne aklamak ne de boklamak bize birsey katmiyor.

Son düzenleme:
Oğulcan rezilliği sadece transfer olması veya o parayı vermemiz değil. İste iste iste, şöyle oyuncu böyle oyuncu, paralar ödensin ama 1 kere bile oynatma. Bursa maçında sagbek oynat ardından 1-2 maç. Bu mu renktaş

niye mimarı olduğunu anlamadım
oyuncu alınırken yönetimde olanlar ya da rizeyle yapılan anlaşmayı bozan yönetim niye sorumlu değil
ayrıca oynatmasa da oyuncunun gönlünü hoş tutmak için medyaya pohpohlu laflar etmenin nesi yanlış

niye mimarı olduğunu anlamadım
oyuncu alınırken yönetimde olanlar ya da rizeyle yapılan anlaşmayı bozan yönetim niye sorumlu değil
ayrıca oynatmasa da oyuncunun gönlünü hoş tutmak için medyaya pohpohlu laflar etmenin nesi yanlış
Çöken binanın mimarı
Oynatmayacağı adam için para ödetmesi çok mu normal yahu? Bu kalas için Terim istemese her türlü orta yol bulunur gerekirse salınırdı

Adam bonservissiz diye alındı. Sozlesmesındeki opsiyon maddesi yüzünden para cezası yedik. Bu transferdeki bonservis sorumlusu onay veren bi sorun görmeyen hukukcuların. Oğulcan diye öldüğü bittiği yoktu adamın.

Herkes bu seneki AL başarısına odaklanmış: Madem o kadar iyiydi CL de niye önüne gelenden 4-5-6 yedi takım?
1 -Bu sene ilk defa haddini bilerek oynadi. Yoksa her maca galibiyet diye ciksaydi yenilirdik. Zaten 2 lazio, 1 Loko, 1 Marsilya full savunma yaptik. O konuda hakkini verelim, hatalarindan ders almis
2 - Daha once yazdigim icin rahatim. Bizim grubu cok abarttilar. Marsilya kac defa iyi takim degil dedim. Cengiz ve 10 numaralari haricinde tehlikesi yok + savunmanin sol tarafi yavas ve iyi degil diye Eylul ayinda yazdim. Lazio zaten italyan takimi olarak beraberlige meyilli, iceride de sans yanimizda olunca yendik. Loko zaten iyi takim degil ve oyunculari da covid olunca sansimiza oldu.
3 - Spartak Moskova ; Napoli, Leicester grubundan 1. cikti ama ligde kotuler diye teknik direktorlerini kovdu. Sence hangi grup daha zordu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt