- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Ft ne yaptı yine yaw
fantezi dünyasında kurup kurup adama sallıyorlar.
fantezi dünyasında kurup kurup adama sallıyorlar.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fantezi dünyasında kurup kurup adama sallıyorlar.
zirve tek kişiliktirBu başlık niye hep üstlerde yav![]()
Bu başlık niye hep üstlerde yav![]()
zirve tek kişiliktir
1 günde tahttan inmeyiz
acılarından ötürüSevenden çok sevmeyenler sürekli başlığı aktif tutuyor gibi ama. O yüzden öyle yazdım.
Off yav,korktugum sey basimiza gelecek gibi.30 nisandaki tutulma 1 ay onceden burak elmasi bitirdi.uranusyen ve ani karar aldiriciydi.16 mayistaki tutulmada ay tutulmasi ve o da ani etkiler verir,hoca mayista kendinden cok soz ettirecek demiştim .16 nisandaki dolunayla dönüsü konusulur kesin bi sekilde.tahminim burda kalsin.ama o akrepteki progres merkurun tutulmayla birlesmesi dönüşünün sancili ve keskin bi tarafi oldugunu gösteriyor sanki.donusu terimcileride sasirtacak sekilde olabilir. tabi dilleri dogruyu söyleyemez olur yine hoca sevdasindan.yasayip gorelim
16 mayistaki tutulmada ay tutulmasi ve o da ani etkiler verir,hoca mayista kendinden cok soz ettirecek demiştim .16 nisandaki dolunayla dönüsü konusulur kesin bi sekilde.tahminim burda kalsin.
Ahahhewt bunu söyledin 16 mayıs pztesiye denk geliyor hoca mazbatayı alır o tarihte.
Sahne senin hocam..
Çok güzel bi video bu yav