- 11 Aralık 2009
- 18.503
- 11.270
- 1.998
Keşke senin gibi düşünse de bu işlerden elini ayağını çekse; kendisi için de en hayırlısı bu olacaktır ama kabullenmeyeceğini biliyoruz, maalesef...Teknik direktörlük düşüncesi olduğunu sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke senin gibi düşünse de bu işlerden elini ayağını çekse; kendisi için de en hayırlısı bu olacaktır ama kabullenmeyeceğini biliyoruz, maalesef...Teknik direktörlük düşüncesi olduğunu sanmıyorum
Dedim ya boşver, anlamasan da olur. Farklı kulvarlardayız. Belki benim, belki senin kulvarın doğrudur. İlle ortak bir noktada buluşmamız gerekmiyor...anlamadim ne dion
Dedim ya boşver, anlamasan da olur. Farklı kulvarlardayız. Belki benim, belki senin kulvarın doğrudur. İlle ortak bir noktada buluşmamız gerekmiyor...
sana gerızekalı mı demıs anlamadım
Fenasın hemşehrim. Yönetici olmadan önce trollerin kralıydın, yöneticiyken de çaktırmadan çakıyorsun trollüğü. Vallahi uğraşılamaz seninle, ben pes ediyorum, yetişemem!..sana gerızekalı mı demıs anlamadım
sadece acıyorum
Yok öyle bi şey; birbirinden bağımsız yüzlerce sülalenin soyismidir o dediğin; iyisiyle ve kötüsüyle...Yılmaz, Öztürk, Yalçın, Kaya, Şahin, Doğan vs gibi...Yildirim soyisminin bir agirligi vardir.
Yildirim soyisminin bir agirligi vardir.
Bu hususta daha iyi bir cevap verilemezdiSkerim limitini derken doğru söylemiş sksksk
ışıtan bey hocamızı küçük düşüreceğini sanma gafletinde bulunmuş gibi duruyorBu hususta daha iyi bir cevap verilemezdi
Nasıl söylemişse aklından çıkmamış Isıtan beyinışıtan bey hocamızı küçük düşüreceğini sanma gafletinde bulunmuş gibi duruyor
hep merak etmişimdir ft hocam nasıl küfür ediyor diye, demek ki bu kadar etkiliymişNasıl söylemişse aklından çıkmamış Isıtan beyin