Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakipler bu kdr elini kolunu sallaya sallaya posyon bulmuyordu. ne derseniz diyin kadroya ftye. şu maçtan sonra ft başlığında flüt çalmak utanmazlıktır.
berbat kadro mühendisliği ile takımı dinamitlediği nekadar doğruysa bu flütçü dome dan çok daha iyi savunma yaptırdığı bir okadar gerçek. eskiden en azından kolay gol yemiyorduk

rakipler bu kdr elini kolunu sallaya sallaya posyon bulmuyordu. ne derseniz diyin kadroya ftye. şu maçtan sonra ft başlığında flüt çalmak utanmazlıktır.
Leş bi kadro kursa da yine de ft düzeltirdi bence. Devre arası gomis pulgar semih transferlerne verilen paraya bi tane iyi ortasaha bulunurdu heralde

Şu kadro mühendisliğini gördükten sonra sanırım Tudor isimli beyefendiye fazla haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Zira baktığımız zaman gerçekten de iyi bir kadro planlaması oluşturmuştu. 3-5-2 tarzı oyun dizilişlerini denemiş olmasaydı muhtemelen daha uzun ömürlü bir teknik direktörümüz olurdu.

Leş bi kadro kursa da yine de ft düzeltirdi bence. Devre arası gomis pulgar semih transferlerne verilen paraya bi tane iyi ortasaha bulunurdu heralde
ft transfer yaptığı sürece bence o takım düzelmez ve de genç kadroyla olmazdı o iş zaten. ft ye iyi bir kadro kuracaksın o kadroyu her türlü şampiyon yapardı çünkü en büyük hüneri oyuncuları idare ve motive etmek. genç oyuncu geliştirmek onun işi değil

İşbu sebeple sezonu tamamlaması gerekirdi. 2 transfere Avrupa potasına da sokabilirdi, hiçbir şey değişmeyip baş aşağı da gidebilirdi. Kalacaksa da tüm ihale kendisine kalırdı. Şimdi bu bok herkese bulaşmış durumda.
20454.webp

ft transfer yaptığı sürece bence o takım düzelmez ve de genç kadroyla olmazdı o iş zaten. ft ye iyi bir kadro kuracaksın o kadroyu her türlü şampiyon yapardı çünkü en büyük hüneri oyuncuları idare ve motive etmek. genç oyuncu geliştirmek onun işi değil
Kastım sene sonuna kadar kalması gerektiğiydi. Bu kadar leş halde olmazdık bence. Gedsonu almamak için elinden geleni yaptı yönetim. Ftnin istifa nedenlerinden biri de bu bence, baktı artık sözü geçmiyor ben gideyim dedi

Hala mı Terim yahu. Bizden uzak olsun.

Torrent kötüyse Terim daha iyidir diye bir şey olamaz.

Kastım sene sonuna kadar kalması gerektiğiydi. Bu kadar leş halde olmazdık bence. Gedsonu almamak için elinden geleni yaptı yönetim. Ftnin istifa nedenlerinden biri de bu bence, baktı artık sözü geçmiyor ben gideyim dedi
bu gençleşme projesi kimin fikriyse bence bu halde olmamızın en büyük sebebi o kişi. böyle gençleşme olmaz bu bildiğin vasatlaşma projesi. 96-2000 jenerasyonu o kadroya taffarel popescu ve hagi gibi 3 tane sağlam kolon konularak oluşturuldu. bu sene yapılan saçmalıktı

Şu kadro mühendisliğini gördükten sonra sanırım Tudor isimli beyefendiye fazla haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Zira baktığımız zaman gerçekten de iyi bir kadro planlaması oluşturmuştu. 3-5-2 tarzı oyun dizilişlerini denemiş olmasaydı muhtemelen daha uzun ömürlü bir teknik direktörümüz olurdu.
Tudor Cenk Ergunle birlikte çok iyi kadro kurmuştu fakat o da derbilerde falan batırmıştı, başaksehire falan ezilmiştik saçma şekilde

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor Cenk Ergunle birlikte çok iyi kadro kurmuştu fakat o da derbilerde falan batırmıştı, başaksehire falan ezilmiştik saçma şekilde

o kadro tam terime emanet edilecek kadroydu işte. öyle kadroyu terime verirsen garanti şampiyonsun demektir. tudor idare edemiyordu ve şampiyon yapamayacaktı bence kesinlikle, terim kendisi için en doğru kadroyu kucağında buldu o dönem.

o kadro tam terime emanet edilecek kadroydu işte. öyle kadroyu terime verirsen garanti şampiyonsun demektir. tudor idare edemiyordu ve şampiyon yapamayacaktı bence kesinlikle, terim kendisi için en doğru kadroyu kucağında buldu o dönem.
Evet Tudor sportif direktör, Terim teknik direktör gibi saçma ve ilginç bi kombinasyon bizi baya başarılı bi şekilde götürürdü heralde.

Mesajının ilk cümlesine katılıyorum, ben de başından beri bunu söylüyorum ama Elmas-Terim görüşmelerinin içeriğini bilemeyiz; Burak Başkan' ı ayrılık kararı vermeye mecbur bıraktığını tahmin ediyorum (S.....m limitini; çalışarak gelişemiyorsak, değişerek gelişiriz vs)...

Boltladığım kısım ise net fail; ne istifası, ne 'ben gideyim' i yahu?!..Resmen ve fiilen kovuldu işte, lamı cimi yok bunun!..Hatta yakın çevresine ''3 gün önce bırakayım dedim, devam etmemi istediler'' diye sitem ettiğine dair ifadeleri vardı ciddiye alınabilecek kaynaklarda ki yalanlanmadı ve mantıken de doğru olma ihtimali yüksek görünüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt