Hagi de efsane ama gelsin oynasın demiyorumKulüp efsanesiyle ilgili görüşlerin böyleyse ben bi şey demiyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi de efsane ama gelsin oynasın demiyorumKulüp efsanesiyle ilgili görüşlerin böyleyse ben bi şey demiyorum![]()
Aynen ofsayt kuralını bile bilmiyor, VAR da ondan 5 dakikada karar verdi.
Topa ilk dokunan Realli olsa da sonra Liverpoollu dokunup yön değiştiriyor, Liverpoollu bilerek dokundu yorumunu yapsalar da pozisyon net goldü.
Her şey bir yana da bu nefrete anlam verebilmek güç, şu maçta konuya girip "ofsayt kuralını bile bilmiyor haha" yazmak için önemli bir motivasyon lazım.
Konudaki iki tivitte FT kahkası var - yarım sniye arayla açınca çok değişik bir remix oluyor .
Farklı yayına gecis yaptım lan ben. Bi ara cildirtti konusmaktan. Bi sal maci izleyelim hoca dedik.Adı üstünde yorumculuk; kendi düşüncelerini aktardı ve izlediği maçtan keyif alarak yaptı bunu. Tek eleştirim hocam mikrofonu yiyecek gibi ağzının dibine kadar sokma lütfen.
teknik taktik performanstan çok hakem performansı konusuna takılması ilgimi çekti
Aşağıda Kerem'de söylemiş. Yaptığı yorumlarda insanlar belki taktik bir parıltı görmek istediler ama hoca sadece bildiğimiz hocaydı. Bunun yadırganmasının sonucu verilen tepkiler.Farklı yayına gecis yaptım lan ben. Bi ara cildirtti konusmaktan. Bi sal maci izleyelim hoca dedik.