Fatih Terim

Fatih Terim 6 numarada olması gereken özellikleri saydı. Taylan da hiçbiri yok :)

Aynen ofsayt kuralını bile bilmiyor, VAR da ondan 5 dakikada karar verdi.

Topa ilk dokunan Realli olsa da sonra Liverpoollu dokunup yön değiştiriyor, Liverpoollu bilerek dokundu yorumunu yapsalar da pozisyon net goldü.

Her şey bir yana da bu nefrete anlam verebilmek güç, şu maçta konuya girip "ofsayt kuralını bile bilmiyor haha" yazmak için önemli bir motivasyon lazım.

Aynen ofsayt kuralını bile bilmiyor, VAR da ondan 5 dakikada karar verdi.

Topa ilk dokunan Realli olsa da sonra Liverpoollu dokunup yön değiştiriyor, Liverpoollu bilerek dokundu yorumunu yapsalar da pozisyon net goldü.

Her şey bir yana da bu nefrete anlam verebilmek güç, şu maçta konuya girip "ofsayt kuralını bile bilmiyor haha" yazmak için önemli bir motivasyon lazım.
👏🏽 👏🏽 👏🏽

Konudaki iki tivitte FT kahkası var - yarım sniye arayla açınca çok değişik bir remix oluyor .

yazmayayım yazmayayım diye direniyorum ama olmuyor. Çoğunuzun yaşı 20 Li Yaşlar. Galatasaray şampiyonluk sayısının 1/3 de Fatih Terim var. İnsan hiç olmazsa buna saygı duyar. Fatih Terim gönderildiğinde en çok rakip takımlar sevinir. Ellerinde bir Fatih Terim olsa pamuklara sararlar. Abidik gubidik adamlara kulüp efsanesi diyor malum takım taraftarları. Yaşım bayağı var Fatih hocayı görsem saygıyla selamlar ve bundanda onur duyarım. Lütfen değerlerimizi itibarsızlıştırmayalım. Saygılar

Dunku final hoca gaz veriyoculara ders olmustur umarim

Ti ye almakta sıkıntı yok ama bazı arkadaşlarımız haklı - goy goy yapacağız diye abartı giydirmeye de gerek yok.

in the tabelaa seviyesini geçmemek lazım.

Şu kemerburgaz projesi yapıma geçsede Metin Oktay - FT heykelleri falan yapılsa giriş ya da saha taraflarında konumlandırılıpta şu gereksiz gerginlik biraz rahatlasa...

Adı üstünde yorumculuk; kendi düşüncelerini aktardı ve izlediği maçtan keyif alarak yaptı bunu. Tek eleştirim hocam mikrofonu yiyecek gibi ağzının dibine kadar sokma lütfen.

Maçın başında biraz fazla lafa girdi ama sonra alıştı ortama beğendim hocayı.

Adı üstünde yorumculuk; kendi düşüncelerini aktardı ve izlediği maçtan keyif alarak yaptı bunu. Tek eleştirim hocam mikrofonu yiyecek gibi ağzının dibine kadar sokma lütfen.
Farklı yayına gecis yaptım lan ben. Bi ara cildirtti konusmaktan. Bi sal maci izleyelim hoca dedik.

Bu durum aslinda ülkenin özeti

Herkes docent doktor veya profesor olmus ülkede,her konu da uzmanlik tasliyor insanlar inanilir gibi degil

Bi yorumculuk kalmisti ona da el atmis olduk ülke olarak herseyi daha iyi bildigimiz icin

Hocayı severim emekleri için de büyük saygı duyarım. Ancak dün akşam ki yorumlarının %80 i hakemin ne yönde nasıl kararlar alacağı, motivasyonu vs ile ilgiliydi. Teknik direktörlükten gelme bir yaklaşım tarzı olabilir belki bu ama oyundan çok teknik taktik performanstan çok hakem performansı konusuna takılması ilgimi çekti. Erman bu kadar çok hakem hakkında konuşmuyor maç içi yorumculuk yaparken.

teknik taktik performanstan çok hakem performansı konusuna takılması ilgimi çekti

Katılıyorum - daha çok formasyon üzerinden yorum bekliyordum bende ama bir ara Kırmızılı oyuncu beyazlı oyuncu gibi Toroğlu tarzı söylemleri oldu. Kendi tarzında yorum yapmadı bence, belkide alışık olmadığından

Farklı yayına gecis yaptım lan ben. Bi ara cildirtti konusmaktan. Bi sal maci izleyelim hoca dedik.
Aşağıda Kerem'de söylemiş. Yaptığı yorumlarda insanlar belki taktik bir parıltı görmek istediler ama hoca sadece bildiğimiz hocaydı. Bunun yadırganmasının sonucu verilen tepkiler.

Finali ecnebi arkadaşlarımla izleyip FT hocamın değerli yorumlarını kaçırdığım için üzgünüm.

Geri
Üst Alt