Fatih Terim

Hocamın karizması kimsede yok be. Rakıyı de çekmiş önüne. Kokteyl içecek hali yok .

fatih terim , erden timur , okan buruk

ekibe bak şırıl şırıl ıslandım
bunun gerçekleşmesi çok zor.

Keşke gerçekleşse - Fatih Terim scoutlarla genç avını inanılmaz yapar (baktığımızda BAY Nelssın - ucundan Berkan , öncesinde Kerem A. hep onun onayıyla olan işler sonuçta. Yerli genç yetiştirme konusunda epey başarılı aslında)

Erden Timur - trasnfer görüşmeleri

Okan buruk - son sözü olan hocamız.

handikap : FT hocamız can ciğer ama egolu bir adam - Okan hocaya karışır mı - eder mi gibi oralardan ufak saçmalıklar çıkar mı gibi sorular var.

ralitede Erden Timur devam etmezse FT'yi oraya koyarak hem futbol kısmını - avrupa kafalarını maximuma çıkarmak , hem de taraftarı Erden Timur bırakırsa rahatlatmak için seçilen isim olarak bakıyorum şimdilik.

ne olursa olsun bir an önce netlik kazanmalı bu durumlar - hemen un ufak medya vızlamasının önüne geçmek için kesinleşmeli kim nerde ne görevde diye . Bana göre en ufak rahatlama lüksümüz yok hem farklı bir CL formatı + 5inci yıldız zehir sezonu başında.

Hocama bir takım bulalım. Yoksa yeni sezonda medyadaki anti-Okancılar Terim i sürekli öne sürecektir.

Geri
Üst Alt